VIDEO. Beat, fără permis și supărat pe iubită, fiul lui Sever Mureșan a făcut zob 12 mașini

Data actualizării: Data publicării:
accident rutier
Fiul lui Sever Mureșan a fost arestat pentru 30 de zile, după ce a lovit 12 mașini în Brașov. Foto: brasov.net

Beat, fără permis și supărat pe iubită, fiul omului de afaceri Sever Mureșan a creat un circ teribil în Brașov. A condus haotic și a făcut zob 12 mașini.

Fiul fostului tenismen și om de afaceri Sever Mureșan a fost un pericol public miercuri seară pe străzile din Brașov. Haosul s-a declanșat în momentul în care Adrien Stephane Mureșan a ajuns într-un cartier din Brașov și a lovit, se pare intenționat, 12 mașini parcate.

El a fost oprit și scos forțat din mașină de câțiva bărbați.

La fața locului, șoferul nu a putut fi testat cu etilotestul, așa că a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei și a prezenței de substanțe psihoactive în organism. Bărbatului i s-a găsit o alcoolemie de 2,10 mg/litru. Rezultatele pentru substanţele psihoactive nu sunt deocamdată gata.

După ce a fost verificat în baza de date, polițiștii au constatat că șoferului îi fusese suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

Bărbatul ar fi fost supărat pe iubita sa și ar fi vrut să se răzbune lovind aceste mașini, iar circul a continuat chiar și în ambulanță, unde a rupt un guler cervical și a încercat să distrugă aparatură din salvare. 

Adrien Stephane Mureșan a fost dus la un spital de psihiatrie, iar poliția i-a deschis un dosar penal.

Nu este prima dată când Adrien Mureșan se află în centrul unui scandal. În 2017, fiul omului de afaceri Sever Mureșan s-a urcat pe o macara din cartierul Militari din București și a amenințat că se sinucide. După 10 ore de negocieri, tânărul a coborât de pe macara.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri