VIDEO. Imagini de la jaful armat din Brăila. 500.000 lei, furați în 2 minute

Data publicării:
jaf braila

Jaf armat la Brăila. O sumă mare de bani a dispărut fără urmă dintr-o maşină parcată pe o stradă din localitate. Un om de afaceri a reclamat la Poliţie că nu mai puţin de 500 de mii de lei i-au fost furaţi din autoturism. Hoţii ar fi tras cu un pistol pentru a sparge luneta maşinii. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru furt şi încearcă afle dacă lovitura a fost dată la pont.

Jaful s-a petrecut în plină zi, în cartierul Lacu-Dulce din Brăila. Lovitura s-a dat în 2 minute, cât bărbatul şi-a lasăt autoturismul pe o stradă din oraş.

-S-a dus, a pus banii în maşină şi după s-a întors înapoi, aici la noi, aici să-mi zică mie ceva şi în tot acest timp maşina a fost spartă. Două minute maxim.

Georgeta Sterescu, mama păgubitului: A luat banii ca să-i ducă la bancă şi a lăsat maşina aici în poartă la noi şi nemernicii ăştia care... că i-a văzut vecina mai bine, a avut maşina trasă acolo, a spart geamul din spate la maşină.

Avocatul familiei susţine că hoţii s-au folosit de un pistol pentru a sparge luneta maşinii.

Cristian Vasile, avocat: S-a spart geamul maşinii, aşa cel puţin am văzut eu în imagini, cu pistolul, cu revolverul sau ce au avut ei acolo, nu ştiu, ceva este că sunt urme, sunt cartuşe sub maşină. Se vede că sunt persoane care au ştiut unde parchează maşina, încotro se îndreaptă şi... că vor fi bani.

Poliţiştii au început cercetările.

Laura Belciugan, purtător de cuvânt IPJ Brăila: În cauză s-a întocmit dosar penal pentru furt şi se acţionează în continuare pentru identificare şi depistarea autorilor.

Păgubitul are o firmă de distribuţie de mărfuri, iar banii furaţi ar reprezenta încasările din ultimele zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri