Jaf armat la o benzinărie din București

Data actualizării: Data publicării:
barbat cu cagulă, glugă pe cap și pistol în mana
Jaf armat la o benzinărie din București. Foto: Profimedia Images

Un băiat de 18 ani a fost arestat după ce i-a ameninţat cu un pistol pe angajaţii unei benzinării din Bucureşti şi a furat mai multe bunuri. Aceeaşi măsură a fost luată şi pentru complicele său, un bărbat de 32 de ani.

Conform Poliţiei Municipiului Bucureşti, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale au făcut o percheziţie la domiciliul unui adolescent de 18 ani, cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

„La data de 18 octombrie, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat necunoscut, ce avea faţa acoperită, a ameninţat cu un pistol angajaţii unei benzinării din Sectorul 2, apoi a sustras mai multe bunuri. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, iar în urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate, a fost identificat un tânăr, în vârstă de 18 ani, cunoscut cu preocupări de natură infracţională, bănuit de comiterea faptei. Probatoriul administrat a relevat faptul că bănuitul ar fi fost ajutat de un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi surprinşi, precum şi traseul folosit ulterior comiterii faptei”, a transmis Poliţia Capitalei.

În urma perchezițiilor au fost identificate mai multe mijloace materiale de probă, precum și un pistol tip air-soft folosit la săvârșirea faptei.

De asemenea, la scurt timp, a fost depistat și condus la audieri și cel de-al doilea suspect.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri