Video "Distracție" plătită scump. Cinci tineri au fost amendați pentru că au pulverizat pe mai multe mașini substanța dintr-un stingător

Data publicării:
extinctor auto incendii
Cei 5 tineri au luat la rând mașinile parcate pe marginea drumului și le-au pulverizat cu substanța din stingătorul de incendii. Sursa foto: captură video YouTube / News Flux

Cinci adolescenți din Olt au găsit o modalitate absurdă de a se distra. Au luat la rând mașinile parcate pe marginea drumului și le-au pulverizat cu substanța dintr-un stingător de incendii. După ce imaginile au ajuns în mediul online, polițiștii au pornit pe urmele lor. I-au găsit și, pentru fapta lor, i-au sancționat cu amenzi cuprinse între 250 și 500 de lei, informează Agerpres.

"Distracția" a avut loc pe timp de noapte, în orașul Piatra-Olt. Mândri de isprava lor, tinerii au publicat apoi imaginile pe rețelele sociale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În videoclipul devenit probă pentru polițiști se poate observa cum unul dintre tineri pulverizează mai multe mașini parcate pe marginea drumului. Din spate este încurajat în permanență de cel care filmează totul.

"Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, pe o reţea de socializare, privind mai mulţi tineri care ar fi pulverizat o substanţă de culoare albă pe mai multe autoturisme, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt este abilitat să comunice următoarele: la data de 26 aprilie 2023, poliţiştii Poliţiei Oraşului Piatra-Olt s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în perioada 24-26 aprilie 2023, mai mulţi tineri ar fi pulverizat o substanţă de culoare albă pe mai multe autoturisme ce se aflau parcate pe străzile Ceferistului şi Florilor, din oraşul Piatra-Olt", a transmis IPJ Olt pentru citată.

În urma verificărilor, polițiștii au aflat că este vorba despre 5 adolescenți, cu vârste curprinse între 16 şi 18 ani, toţi din oraşul Piatra-Olt. Pentru fapta lor, tinerii au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi între 250 şi 500 de lei "pentru aruncarea asupra unui mijloc de transport cu substanţe care murdăresc".

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri