Bărbat arestat după ce și-a bătut copiii cu biciul, pentru că nu a fost mulțumit de un răspuns dat de cei mici

Data publicării:
copil abuz

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din județul Brașov a fost arestat, după ce și-ar fi bătut crunt copiii, lovindu-i cu biciul, cu pumnii și cu picioarele, pentru că nu ar fi fost mulțumit de răspunsul celor mici când i-a întrebat ce au făcut în ziua respectivă, relatează Biz Brașov.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, copiii au fost loviţi cu biciul, pumnii şi picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât şi a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Bărbatul are 7 copii, cu vârste cuprinse între 5 și 8 ani. Mama copiilor se afla la serviciu în momentul în care bărbatul i-a bătut pe copii.

„Întrucât inculpatul a fost nemulţumit de răspunsurile oferite de copiii săi cu privire la activitatea desfăşurată în timpul zilei, a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete minore.

Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare. În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copiii săi de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept.

După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri