Video Doi copii de 14 și 17 ani au ajuns cu mașina în lac. Au reușit să iasă la timp, au mers acasă și nu au spus nimănui nimic

Data actualizării: Data publicării:
masina cazuta in lac
Sursa foto: Alba24.ro / TikTok: Marin Gligor

Doi copii din Alba, de 17 și 14 ani, au ajuns cu mașina într-un lac. Adolescenții au reușit să iasă din autoturism înainte ca acesta să se scufunde, au plecat acasă și au ținut incidentul secret, scrie Alba24.ro. A doua zi, un localnic a observat mașina în apă și a anunțat Poliția. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit ce s-a întâmplat, de fapt.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara. Adolescentul de 17 ani ar fi furat autoturismului familiei. După ce l-a condus pe un drum de pământ, iar apoi pe un drum public, tânărul a ajuns pe malul lacului Tău Brazi, de pe raza comunei Roșia Montană. Acolo a pierdut controlul volanului și a ajuns cu mașina în apă.

Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta - un copil de 14 ani - au reușit să iasă din mașină înainte ca aceasta să se scufunde. Au plecat spre case și nu au spus nimănui nimic.

Pe 17 martie 2024, în jurul orei 12:00, un apel la 112 dat de un localnic a sesizat faptul că o mașină a căzut în lac. Imediat, polițiștii au mers la locul indicat pentru a afla ce s-a întâmplat și dacă sunt victime.

@maringligor

 

♬ suono originale - PERONI DANIEL

După ce au reușit să îl scoată din apă, cu sprijinul reprezentanților Primăriei Roșia Montană, polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în circulație, iar plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate erau ale unui alt autoturism.

În urma verificărilor, oamenii legii au aflat cui aparține, dar și cum a ajuns autoturismul în lac. Polițiștii au deschis dosar penal pentru conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat și conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri