Toți angajații Ferrari, de la femeia de serviciu la CEO, primesc 17.000 de euro primă de Crăciun, spune Romina Gingașu

Data actualizării: Data publicării:
piero ferrari si romina gingasu
Toți angajații Ferrari, de la femeia de serviciu la CEO, primesc 17.000 de euro primă de Crăciun, spune Romina Gingașu. FOTO: Profimedia Images

Românca Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, proprietarul companiei care produce celebrele mașini sport de lux, a vorbit sâmbătă la emisiunea În fața ta, de la Digi24 despre cum l-a cunoscut pe acesta, despre companie, despre angajați și a explicat de ce Ferrari nu deschide o fabrică și în România. Referindu-se la angajații din companie, ea spune că printre ei sunt și români și că toți, de la femeia de serviciu la CEO vor primi anul acesta o primă de Crăciun de 17.000 de euro.

"Compania asta pentru mine e cea mai mare onoare care mi-a fost dată.

Când intru în companie se simte că fiecare persoană care lucrează acolo își lasă sufletul și viața în Ferrari.

Toată lumea zâmbește, e un cod de etică, e liniște, angajații sunt fericiți.

În 2016, când am început relația cu Piero Ferrari, fiecare angajat de la femeia de serviciu până la CEO primea o primă de Crăciun de 5.000 de euro. Azi a fost spus public că fiecare o să primească anul acesta 17.000 de euro primă de Crăciun. În funcție de performanța companiei. Mi se pare frumos și corect.

Sunt peste 5.000 de angajați", a declarat Romina Gingașu.

Ea a spus că în fabrică sunt și angajați români, care o salută în românește.

"Nu sunt văzută ca doamna director, ci ca soția lui Piero Ferrari. Nu mă implic, dar e normal să văd ce face compania".

Întrebată de ce soțul ei nu deschide o fabrică Ferrari în România, Romina Gingașu a răspuns: "Nu are de ce, are o singură fabrică Ferrari în lume. Nu avem vânzări atât de multe în Români. Ferrari a vândut anul acesta 13.000 de mașini."

Întrebată de ce este cu un bărbat de 77 de ani, ea răspuns: "Pentru că suntem foarte bine împreună și iubirea n-are vârstă."

Ea a precizat că nu este principalul moștenitor al averii lui Piero Ferrari.

Despre cele mai scumpe capricii ale sale, Romina Gingașu a spus că acestea sunt "bijuteriile și avioanele private închiriate."

Întrebată de la ce sumă începe bogăția, ea a răspuns: "Când ai un milion n-ai nimic, când ai 10 de atunci te poți considera bogat, când ai 30 nu mai face diferența între 30 și 35."

Romina Gingașu a spus că cea mai scumpă proprietate pe care o are în România valorează două milioane de euro.

"Ar fi mai rentabil pentru România să cumpere un avion prezidențial decât să îl închirieze"

Romina Gingașu a vorbit și despre avioanele private cu care președintele Iohannis tot călătorit. În opinia ei, aeronava cu care Iohannis a plecat în Africa este una bună, dar "nu are nimic special."

"România și Albania sunt cam singurele țări din Europa care nu au un avion privat. Nu este bine, cel puțin din punctul de vedere al securității. Un avion privat trebuie să aibă câteva opțiuni militare, și prin urmare ar trebui să fie gestionat de Ministerul Apărării.

Trebuie luat un avion mai nou, cu tehnologie nouă, cu sistem anti-rachetă, cu cameră de comunicații, cu pat care se transformă în pat de ambulanță. Iar achiziția se poate face cu finanțare, nu cu bani de la buget neapărat.

Ar fi mai rentabil pentru România să cumpere un avion prezidențial decât să îl închirieze", a declarat soția lui Piero Ferrari.

VIDEO Interviul integral

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri