Exclusiv Piedone, despre angajarea la primărie a nepoţilor săi: „Dacă e din a 17-a rudă, nu e de gradul 1. Cu cine să lucrez? Cu trădători?”

Data publicării:
cristian popescu piedone
Cristian Popescu Piedone spune că nu este vorba de incompatibilitate, precizând că pentru orice numire are acordul scris al Agenţiei Naţionale de Integritate. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat duminică, la emisiunea „Briefing”, de la Digi24, despre angajarea la primărie a nepoţilor săi, că dacă este nepotul din a 17-a rudă, nu este nepotul de gradul 1 şi nu este vorba de incompatibilitate, precizând că pentru orice numire are acordul scris al Agenţiei Naţionale de Integritate. Primarul spune că nu este nici imoralitate. „Cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii?”, a spus Piedone.

Primarul Sectorului 5 a fost întrebat despre angajarea la primărie a nepoţilor săi.

„Dacă este nepotul din a 17-a rudă, nu este nepotul de gradul 1”, a spus Cristian Popescu Piedone, precizând că pentru orice numire are acordul scris al Agenţiei Naţionale de Integritate.

„Rude înseamnă decât rude de gradul 1, asta înseamnă incompatibilitate”, a mai afirmat el.

Piedone spune că nu vrea să lucreze cu trădătorii

Întrebat dacă este vorba de imoralitate, Piedone a spus. „Nu este nici imoralitate, cu cine aţi vrea să lucrez, cu toţi trădătorii? Voi sta lângă mine cu cei în care am încredere. Sunt singurul? Ia daţi o tură în toată România asta. Eu am puterea să mi-o asum, nu există nicio latură a incompatibilităţii”, a completat Piedone.

„Piedone a promovat tot timpul capacitatea şi în jurul lui să stea tinerii, să stea cei care vor preia ştafeta”, a mai declarat primarul, precizând că se poate vedea acest lucru în organigrama Primăriei, în vârsta directorilor generali şi a şefilor de serviciu.

„Pepinierele de partid din România, cu tot respectul, de mulţi ani au încetat să mai existe. Ei s-au crezut nemuritori, nu au pe cine şi cum să lase. Şi dacă vorbim de familii, să se uite la ei, în teritoriu, pentru că nu mai există pepiniera, cui să îi predai ştafeta. Aşa voi face li voi merge şi la Primăria Capitalei, terminăm cu dinozaurii. Eu sunt unul dintre ei, dar vreau să predau ştafeta. Cui? Tot la dinozauri? Nu se poate. Am predat şi la 4, şi la 5, voi preda şi la Capitală”, a completat Piedone, arătând că el are numai tineret în jurul lui.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri