De la Casa Poporului îţi cumperi Casă săptămâna aceasta!

Data actualizării: Data publicării:
Poza principala Articol sustinut de K Group

ULTIMUL şi CEL MAI MARE TÂRG IMOBILIAR al anului are loc în perioada 22-24 noiembrie la Palatul Parlamentului. Peste 10.000 de apartamente îşi aşteaptă viitorii proprietari!

Cauţi un apartament sau o casă? Te anunţăm atunci că Salonul Imobiliar vine cu cele mai bune oferte la final de an, cu o mulţime de oferte în toate zonele Bucureştiului, inclusiv în Ilfov şi chiar la mare. De asemenea, sunt pregătite suficiente bonusuri de către dezvoltatori, precum: locuri de parcare, mobilier pentru toata casa şi chiar taxe notariale incluse.

De asemenea, încă de la intrare organizatorii te întâmpină cu o zona specială în care poţi savura pe-ndetele o cafea bună, un desert savuros ascultând muzica şi relaxandu-te pe canapelele comode.

Pentru investitori acest eveniment este, de asemenea, important, căci aceştia pot afla care sunt în continuare zonele cele mai dinamice şi ce pachete pregătesc expozanţii la achiziţionarea a două unitaţi locative, de exemplu.

În special la această ediţie, organizatorii au anunţat şi foarte multe accesorii prezente cu oferte. Vei găsi alături de agenţii şi dezvoltatori imobiliari şi oferte de: mobilier, decoraţiuni interioare, amenajări arhitectură şi multe altele.

Organizatorii promit că vor oferi atmosfera în care să petreci cel puţin o jumatate de zi în cadrul evenimentului şi nu doar câteva minute. Aceştia ne asigură că ştiu că decizia achiziţiei unei proprietăţi nu este una facila ;) şi de luat in fugă.

APARTAMENTELE CU DOUĂ ŞI TREI CAMERE, CELE MAI CĂUTATE

De la Nord la Sud, de la Est la Vest găseşti oferte în toate cartierele Bucureştiului, inclusiv zonele limitrofe din Ilfov. Mare, munte, România şi Europa – Salonul Imobiliar este consacrat ca cel mai cuprinzator eveniment imobiliar din România.

Cele mai cautate apartamente ramân cele cu două şi trei camere. Pentru a livra produse solvabile, dezvoltatorii planifică apartamente cu suprafeţe medii cuprinse între 50-55 mp pentru unităţile cu două camere, si 70-75 mp pentru cele cu trei. Cele mai apreciate sunt cele bine compartimentate, care beneficiază de spaţii de depozitare.

ZONA, CEL MAI IMPORTANT CRITERIU DE ALEGERE A LOCUINŢEI

În contextul aglomerării urbane şi a traficului aglomerat, clienţii cauta soluţii de micşorare a timpului petrecut între birou şi casă. Zona, în stransă corelaţie cu preţul, devine astfel cel mai important criteriu de alegere a locuinţei. O zonă bună, bine deservită de mijloace de transport în comun, în special metrou, cu facilităţi medicale, educaţionale şi de petrecere a timpului liber în imediata apropiere aduce un standard de locuire mai bun, iar cine vrea să beneficieze de toate acestea trebuie să platească în plus.

ACCES în zona de atracţii a Salonului Imobiliar Bucureşti

După parcurgerea filtrelor SPP, achiziţionarea biletului de acces sau pur şi simplu verificarea invitaţiei în posesia căreia te afli, ai opţiunea de a îţi înregistra datele pentru a obţine o BRĂŢARĂ DE ACCES.

Brăţara de acces a Salonului Imobiliar Bucureşti îţi permite să obţi cu şi mai multă uşurinţă informaţiile necesare din partea expozanţilor, atât în timpul vizitării standurilor, cât şi oricând după eveniment. Tot ce trebuie să faci în timpul vizitării este doar să întinzi mâna şi brăţara se scanează, iar datele ajung automat în atentia expozanţilor cu oferte interesante pentru tine.

SALONUL IMOBILIAR BUCUREŞTI – CEL MAI MARE TÂRG IMOBILIAR AL ANULUI te aşteaptă cu cea mai diversă şi atractivă ofertă imobiliară a finalului de an!

www.salonulimobiliarbucuresti.ro

şi

https://www.facebook.com/salonul.imobiliar.bucuresti/
Programul de vizitare este următorul:
- vineri, între 12.00- 19.00, ultima oră de intrare - ora 18.00,
- sâmbătă între 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare - ora 18.00,
- duminică între 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare – ora 17.00

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri