(P) Marea ofertă aniversară la BusinessAcademy: Până la 25% REDUCERE și un pachet BONUS pentru școlarizare de top

Data actualizării: Data publicării:
ba-rodj-ro-1

Una dintre cele mai apreciate școli de afaceri din țară și din regiune își marchează și anul acesta aniversarea altfel.

În săptămâna aniversară, BusinessAcademy oferă cadou o reducere de până la 25% din taxa de școlarizare, iar toți cei care se înscriu până pe 17 septembrie primesc și un pachet BONUS special pentru perfecționare în afaceri – curs gratuit de design web de 6 luni și pachetul de școlarizare pe viață care vă oferă posibilitatea ca după pregătirea de un an de zile să continuați cu perfecționarea de câte ori va fi nevoie.

Numărul celor care vor putea să folosească cadoul aniversar și să se înscrie la prețuri reduse este limitat. De aceea, grăbiți-vă și asigurați-vă locul cât mai repede. Mai multe detalii despre cadoul aniversar BusinessAcademy puteți afla AICI.

Dobândiți cunoștințele și abilitățile celor mai de succes oameni de astăzi

Școlarizarea la BusinessAcademy este destinată tuturor celor care vor să dobândească cunoștințe și abilități necesare pentru o carieră profitabilă și de succes în marile companii. Cursanții BusinessAcademy pot alege unul dintre cele 12 programe, împărțite în șase, cele mai importante domenii de afaceri, și într-un an de zile, indiferent de cunoștințele precedente, să dobândească educația care le va oferi posibilitatea să înceapă o carieră nouă în sectorul dorit sau să o îmbunătățească pe cea existentă.

Alegeți dacă vreți să dobândiți cunoștințe și abilități din marketing, management, vânzări, sau poate vă interesează relațiile publice și HR-ul etc. Alegeți și porniți în propria aventură de afaceri.

Programul BusinessAcademy este autorizat de către Departamentul pentru Examinări Internaționale al prestigioasei Cambridge University, iar după școlarizare, cursanții dobândesc certificate recunoscute pe plan internațional (precum certificatul de afaceri Cambridge, certificatul ICM, IQN etc.) care le asigură un job pentru unele dintre cele mai bine plătite poziții din prezent.

În funcție de dorințele și posibilitățile cursanților, cursurile se desfășoară în două moduri: tradițional – învățând în clasă, și online – învățând la distanță; așadar, perfecționarea pentru un job profitabil este disponibilă și celor care, din cauza obligațiilor, nu au timp să frecventeze cursurile cu regularitate.

Foștii cursanți BusinessAcademy care, după școlarizare, au găsit joburi foarte bine plătite și au avansat pe pozițiile existente, în ciuda situației actuale pe piața muncii, sunt cel mai bun indicator că în 12 luni se poate schimba o carieră.

Pachet BONUS pentru școlarizare gratuită pe viață și un curs de design web de 6 luni pentru toți care se înscriu până pe 17 septembrie

Pentru o carieră de succes este important să aveți întotdeauna cunoștințe actuale și să fiți la pas cu nevoile de pe piața muncii. De aceea, în cadrul acestei oferte obțineți și un pachet suplimentar de pregătire de 6 luni pentru design web, care vă va oferi posibilitatea să creați și să controlați site-uri, precum și să faceți grafici, material promoțional sau pentru vânzări.

Mai mult, după finalizarea școlarizării de un an de zile la BusinessAcademy, de fiecare dată când veți avea nevoie în viitor să vă îmbunătățiți cunoștințele și să cunoașteți ultimele trenduri din domeniul pentru care deja vă perfecționați, vă puteți reînscrie gratuit și să dobândiți cele mai noi cunoștințe de care aveți nevoie. Astfel obțineți școlarizare gratuită pe viață în valoare de câteva zeci de mii de euro la prețul unui program de un an de zile.

Preluați-vă cadoul pentru o carieră de succes în lumea afacerilor

Memento: oferta aniversară BusinessAcademy durează până pe 17 septembrie. Dacă și voi vreți ca în anul următor să începeți o carieră de afaceri de succes, acum este momentul potrivit să faceți primul pas. Profitați de reducerea fantastică din prețul pentru înscrieri și dobândiți, în cele mai bune condiții, cunoștințe practice căutate.

Numărul de locuri pentru înscrieri în condiții aniversare este limitat, de aceea nu așteptați, înscrieți-vă imediat și asigurați-vă posibilitatea de a avea cariera mult visată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri