Brad William Henke, din serialul „Orange Is The New Black”, a murit în somn. Actorul avea 56 de ani

Data actualizării: Data publicării:
"Orange Is The New Black" (Season 5) TV Series - 2017
Brad William Henke din serialul „Orange Is The New Black” a murit în somn. Actorul avea 56 de ani. Foto: Profimedia

Brad William Henke, fost jucător de fotbal american și actor, cunoscut și pentru rolul de gardian al închisorii din „Orange Is the New Black”, a murit. Avea 56 de ani.

Henke a murit „liniștit în somn” marți, a anunțat agentul actorului Sheree Cohen.

„Henke era un fan pasionat al NFL și UFC, un bărbat de familie cu o căsnicie fericită, cu o inimă de aur, care își vizita frecvent mama, îi plăcea să-și ducă fiul vitreg la meciuri de fotbal și gimnastică și își adora câinele, Ruby”, a spus Cohen într-un comunicat citat de w black.

Cauza morții nu a fost făcută publică.

Henke a apărut în serialul Netflix „Orange Is the New Black” în rolul lui Desi Piscatella, un ofițer de la Penitenciarul Litchfield.

A avut un rol principal în serialul „Going to California”, care a durat un sezon, și a jucat, de asemenea, roluri în „Justified”, unde l-a interpretat pe Coover Bennett, „Lost”, „October Road”, „Nikki” și „Dexter.”

Născut pe 10 aprilie 1966, în Columbus, Nebraska, Henke a jucat fotbal la facultate la Universitatea din Arizona, unde a fost căpitanul echipei. A jucat pe linia defensivă pentru Denver Broncos, inclusiv în Super Bowl din 1990 împotriva San Francisco 49ers.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri