De ce a refuzat George Clooney 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă

Data actualizării: Data publicării:
George Clooney alături de soția sa, Amal
„Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene”. Sursă foto: Profimedia Images

Actorul George Clooney a declarat că i s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de muncă, însă a refuzat oferta, relatează vineri dpa.

Vedeta de la Hollywood a afirmat că i s-a oferit să joace într-o reclamă a unei companii aeriene însă, după ce a discutat cu soţia sa Amal, avocată pentru drepturile omului, a hotărât să refuze.

Mi s-au oferit 35 de milioane de dolari pentru o zi de filmări la o reclamă a unei companii aeriene, însă am vorbit cu Amal despre asta şi am decis împreună că nu merită, a declarat George Clooney.

Acesta a spus că „reclama era asociată cu o ţară care, deşi este un aliat, uneori ridică semne de întrebare”. „M-am gândit mai bine și am considerat că nu merită”, a mai spus Clooney într-un interviu pentru The Guardian.

Clooney, care a împlinit 60 de ani în luna mai, s-a căsătorit cu Amal în 2014. Cuplul are doi copii gemeni, Ella şi Alexander, născuţi în iunie 2017.

Vorbind despre creşterea copiilor, el a afirmat că au o bonă doar patru zile pe săptămână, deoarece este atât de important pentru Amal să fie implicată”, transmite Agerpres. 

În perioada de lockdown de anul trecut, am fost doar noi timp de un an întreg! M-am simţit ca mama mea în 1964, spălând vase şi încărcând şase maşini de rufe pe zi, a mai spus actorul. 

Nu este pentru prima dată când George Clooney este implicat într-o chestiune ce ține de politică. În 2020, l-a numit pe Viktor Orban un exemplu „al furiei şi al urii”. 

Vorbind în toamna anului trecut despre filmul său, „Midnight Sky”, în care joacă rolul unui om de ştiinţă ce trăieşte într-o lume post-apocaliptică, George Clooney a spus că „nu ne aflăm la mijlocul unei pandemii atunci când se întâmplă evenimentele din film, dar există totuşi toate celelalte elemente, acele elemente care vorbesc despre cât de multă ură şi furie resimţim cu toţii în acest moment al istoriei noastre, în întreaga lume. Uitaţi-vă la Bolsonaro în Brazilia sau la Orban din Ungaria”.

„Priviţi în jur. Există multă furie şi ură. Noul meu film are o acţiune plasată în 2049. Aşa ar putea foarte bine să arate realitatea noastră dacă acestui tip de ură i se permite să supureze”, a adăugat actorul american.

Citește și: George Clooney a oferit fiecărui prieten câte o valiză cu un milion de dolari

Editor : Marco Badea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri