Video Donald Trump, într-un interviu: Joe Biden vă va fi președinte pentru că unii oameni nu prea mă plac

Data publicării:
donald trump președintele sua scenă
Donald Trump Foto: Guliver/Getty Images

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a apărut pentru prima oară în timpul campaniei prezidențiale, descurajat de șansele sale a obține un nou mandat la Casa Albă în noiembrie. Descumpănit, Trump a spus în timpul unei emisiuni la gazda sa favorită, Sean Hannity, că „Joe Biden vă va fi președinte pentru că unii oameni nu prea mă plac”, relatează The Independent.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Recunoașterea de către Trump a situației politice precare în care se află vine pe fondul unei epidemii care încă face ravagii în SUA și pe care administrația sa nu a reușit să o gestioneze corespunzător și a unor tensiuni sociale fără precedent în ultimii 30 de ani după uciderea lui George Floyd.

Într-un sondaj al New York Times publicat săptămâna trecută, fostul vicepreședinte Joe Biden conduce cursa cu 14% la nivel național, iar dacă aceste cifre se păstrează până în noiembrie, candidatul democrat ar putea obține victorii în mai multe state esențiale pentru Trump în matematica colegiului electoral.

„Nu vorbește, nimeni nu îl aude (n. red. – Joe Biden). De fiecare dată când vorbește nu e în stare să lege două propoziții. Omul nu poate să vorbească. Și o să vă fie președinte pentru că unii oamenii nu mă plac pe mine”, a spus Trump referindu-se la contracandidatul său.

Editor: Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri