FOTO | Cine sunt cele nouă persoane care au murit în elicopterul în care se afla Kobe Bryant

Data actualizării: Data publicării:
Kobe Bryant, Gianna
Gianna și Kobe Bryant. Foto: GettyImages

Nouă persoane au decedat în accidentul de elicopter în care a murit legenda baschetului Kobe Bryant. Printre victime se numără și una din fiicele lui Kobe - Gianna - și o colegă din echipa ei de baschet.

Grupul zbura duminică spre Thousand Oaks, California, pentru un joc de baschet, unde Gianna trebuia să joace și Bryant era așteptat să antreneze, potrivit CNN. Elicopterul s-a prăbușit în Calabasas, la aproximativ 50 de kilometri nord-vest de centrul orașului Los Angeles.

În timp ce poliția nu a făcut publice numele persoanelor aflate la bord, familiile victimelor au confirmat decesele persoanelor dragi.

Antrenorul de baseball de la Orange Coast College (OCC), John Altobelli, soția sa, Keri și fiica lor, Alyssa, se aflau, de asemenea, la bordul elicopterului, a confirmat fratele lui Altobelli, Tony Altobelli.

Citește și: AUDIO. Discuța dintre turnul de control și pilotul lui Kobe Bryant, înainte de prăbușire: „Zburați prea jos!”

Gianna și Alyssa au fost colege de echipă la Academia Mamba, a declarat pentru CNN antrenorul asistent Ron La Ruffa. Soții Altobelli mai aveau doi copi - o fată și un băiat.

Christina Mauser, antrenor asistent la o echipă de baschet de la o școală privată a murit, de asemenea, în accident. Soțul ei a scris pe Facebook un mesaj sfâșietor: „Copiii mei sunt devastați. Ne-am pierdut frumoasa soție și mamă în accidentyl de elicopter”.

În accident au mai murit Sarah Chester și fiica ei, Payton, dar și pilotul Ara Zobayan.

Kobe Bryant avea 41 de ani 

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant şi-a pierdut viaţa după ce elicopterul în care se afla a luat foc în aer şi s-a prăbuşit în oraşul Calabasas, din California. Autoritățile din Los Angeles au declarat că nicio persoană din cele 9 aflate la bordul aeronavei nu a supravieţuit.

Kobe Bryant, 41 de ani, a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet ai lumii. Întreaga sa carieră şi-a petrecut-o la echipa din NBA, Los Angeles Lakers. A câştigat de cinci ori campionatul NBA (2000, 2001, 2002, 2009 şi 2010). Bryant a fost inclus de 18 ori în echipa All-Star.

În 2008, a fost desemnat cel mai bun jucător NBA (n.red. NBA MVP). La Jocurile Olimpice din 2008 şi din 2012, a câştigat medalii de aur, făcând parte din echipa de baschet a Statelor Unite ale Americii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri