Video Jair Bolsonaro s-a înfuriat pe Joe Biden: Ce facem în cazul ăsta? Diplomația nu e suficientă

Data publicării:
Jair Bolsonaro, presedintele Braziliei, poarta masca in timpul unei conferinte de presa
Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro le-a cerut compatrioţilor săi să economisească energia electrică. Foto: Guliver/Gettyimges

Unul dintre puținii lideri mondiali care nu l-au felicitat pe Joe Biden pentru victoria din alegeri, președintele Braziliei îl atacă deja pe viitorul său omolog. Jair Bolsonaro l-a criticat pe Biden pentru politica acestuia de protejare a mediului.

Jair Bolsonaro nu a uitat să amintească nici de criza COVID și și-a îndemnat concetățenii să nu mai fie, "prostănaci", fiindcă vor muri cu toții la un moment dat, dintr-un motiv sau altul.

"Am auzit recent un candidat la președinție (Biden, n.red.) spunând că dacă eu nu sting incendiile din Amazon, va ridica obstacole comerciale în relația cu Brazilia. Ce facem în cazul ăsta? Diplomația nu e suficientă. Atunci când nu mai e salivă, trebuie să folosești praf de pușcă".

Tot ceea ce se întâmplă acum are legătură cu pandemia. Trebuie să oprim asta. Îmi pare rău pentru toți cei care au murit, dar cu toții vom muri într-o bună zi, toată lumea va muri. Veți muri într-o bună zi, nu puteți scăpa de această realitate, haideți să nu mai fim o țară de prostănaci!", a spus Bolsonaro.

Brazilia este a treia cea mai afectată țară din lume, cu aproape șase milioane de infectări cu coronavirus și peste 160.000 de decese. 

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri