Loc de "vărsat nervii", în Sao Paulo. Brazilienii pot arunca cu ciocane în televizoare și distruge mașini pentru a scăpa de stres

Data publicării:
un barbat loveste cu ciocanul in rage room din brazilia
Loc de "vărsat nervii", în Sao Paulo. Brazilienii pot arunca cu ciocane în televizoare și distruge mașini pentru a scăpa de stres. FOTO: Facebook Rage Room

Brazilienii au acum un loc unde să-şi verse furia şi frustrările. Într-un "Rage Room" deschis recent, pot lovi televizoare, computere şi imprimante vechi cu ciocane. Participanţii primesc echipament de protecţie şi pot scrie pe pereţi ce anume îi enervează, pentru a-şi canaliza mai bine furia.

Într-un depozit de la periferia oraşului Sao Paulo, oamenii pot arunca cu ciocane uriaşe în televizoare, computere şi imprimante vechi, pot distruge maşini şi sparge sticlă, potrivit Reuters.

Vanderlei Rodrigues, în vârstă de 42 de ani, care a deschis afacerea în urmă cu o lună în Cidade Tiradentes, a declarat că are un număr destul de mare de clienţi care doresc să își descarce furia, în special în timpul pandemiei.

"Cred că a fost cel mai bun moment pentru a deschide acest loc, din cauza emoţiilor prin care trec acum oamenii, de anxietate şi stres", a spus Vanderlei Rodrigues.

Experienţa în "Rage Room" costă 4,64 dolari.

Dotaţi cu echipament şi căşti de protecţie, participanţii pot scrie pe pereţi care sunt problemele care îi deranjează, precum: "foşti iubiţi", "foşti soţi", "corupţie" şi "muncă". Aceste cuvinte devin apoi ţinta furiei lor.

Alexandre de Carvalho, în vârstă de 40 de ani, care lucrează în publicitate şi conduce două ore pentru a ajunge sau a se întoarce de la serviciu, a spus că, fiind îngrijorat de sănătate din cauza pandemiei, "este minunat să vii aici şi să eliberezi nişte sentimente".

Pentru Luciana Holanda, în vârstă de 35 de ani, mamă şomeră a două fiice, experienţa este prilej de a descărca frustrarea în "Rage Room": "Cu tot acest stres acumulat, să fii mamă, să ai copii şi să nu poţi lucra ... este foarte bine să te poţi elibera de stres. Nu am de gând să-mi vărs frustrările asupra fiicelor mele, aşa că prefer să sparg lucrurile aici, îmi place".

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri