Cinci minute spaniole. Surprizele sunt la Madrid

Data publicării:
29012013 20baltois-46433

Întrebată dacă se simte relaxată departe de furtuna mediatică de acasă, într-un oraș precum Madridul, unde poate să se plimbe în liniște fără să fie înconjurată de paparazzi, Andreea Bănică a ținut să precizeze că nu se plânge și nu vrea să plece din România. „Nu mă plâng de ceea ce trăiesc la mine acasă, de-aia îmi și doresc să rămân în România, nu să plec undeva, prin lume. Sunt un om conștient de meseria pe care o are, îmi asum lucrurile care sunt de asumat, dar în același timp, chiar dacă sunt o persoană publică, legile sunt valabile și pentru mine. Și legea spune că există o intimitate care trebuie să-mi fie respectată”, a punctat Andreea Marin.

„Eu mă simt liberă și la mine acasă”, a precizat vedeta.

Interviul acordat în exclusivitate corespondentului Digi24 de la Madrid îl puteți urmări AICI.

Concurs

Întrebarea concursului de joia trecută se referea la momentul în care românii au început să vină în număr mare în Spania, așa cum a reieșit din cercetările invitatei Ramona Bucur, doctor în economie internațională și geografie.

Răspunsul corect era „anul 1996”.

Câștigătoarea concursului, deci a celor trei luni de internet pe telefonul mobil, este Adriana Nicoleta Bogeanudin localitatea Alcoy, provincia Alicante.

Întrebarea de azi - la care așteptăm răspunsul telespectatorilor noștri din Spania - esteCÂTE PROIECTE ARE PENTRU ACEST ÎNCEPUT DE AN ANDREEA MARIN?

Trimiteți răspunsurile la concurs@digimobil.es

Vești bune pentru românii din Madrid

Începând de la 1 februarie NU mai e nevoie de programare la secția consulară a Ambasadei României la Madrid, atunci când aveți nevoie de pașaport. De luni până joi, între 10-15, vă prezentați cu documentele necesare la consulat și puteți face toate demersurile pentru obținerea pașaportului. Pașaportul sosește în maximum trei săptămâni de la data în care faceți pozele și vi se iau amprentele. Taxa e aceeași – 100 de euro.

Alte suprize, joi, de la Madrid

Joi, echipa Digi24 Madrid revine cu o surpriză de care se vor bucura mai ales domnii. Va pătrunde din nou în culisele unui mare meci mare, pentru că miercuri seara, în direct la Digisport 1, puteți urmări un nou „El Clasico”. Real Madrid - FC Barcelona, în semifinalele Cupei Spaniei. „Noi vom fi acolo, la marginea terenului, spectacolul este asigurat”, promite Ciprian Bălțoiu. Deci, nu uitați, pe Digisport 1, miercuri seara, de la ora 22.00, ora României.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri