Video Doi turiști elvețieni au murit carbonizați într-un Ferrari după ce au încercat să depășească un Lamborghini în timpul unui raliu de lux

Data actualizării: Data publicării:
accident italia
Sursa foto: Captură Life / X

Un cuplu de turişti elveţieni, în vârstă de 63 şi 67 de ani, a murit carbonizat într-un Ferrari, într-un accident rutier, în Sardinia, scrie presa locală, citată de News.ro

Accidentul a avut loc marţi, în apropiere de San Giovanni Suergiu, o comună situată în sudul insulei, pe un drum pe care depăşirile sunt interzise în anumite locuri.

Cuplul a închiriat un Ferrari pentru a participa la un raliu de maşini de lux.

O înregistrare video a accientului violent, difuzată pe reţele de socializare, îi surprinde pe cei doi sexagenari lovind un Lamborghini pe care încercau să-l depăşească.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Lamborghini a lovit, la rândul său, o rulotă, care s-a răsturnat pe drum. Cuplul din rulotă a fost rănit uşor. ”Aproape ajunsesem la destinaţie, când un fel de explozie a avut loc brusc, iar eu am pierdut controlul rulotei!”, a declarat șoferul pentru ziarul L’Unione Sarda.

Cei doi ocupanţi ai mașinii Ferrari, originari din cantonul Zurich, au murit carbonizaţi în automobilul care a luat foc. Ocupanţii Lamborghini - actriţa de la Bollywood Gayatri Joshi şi soţul său, un magnat şi miliardar imobiliar - au scăpat teferi.

Cuplul din Ferrari şi cel din Lamborghini participau la un raliu de maşini de lux în Sardinia, organizat pe o perioadă de câteva zile.

O anchetă a fost deschisă de către justiţia italiană în vederea clarificării circumstanţelor accidetului.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri