Două femei, mamă și fiică, au dispărut de mai bine de o săptămână de acasă, iar cazul lor devine tot mai ciudat

Data actualizării: Data publicării:
doua femeie blonde
Renata Majchrzak, de 40 de ani, și fiica ei, Wiktoria, de 19 ani, au dispărut din 13 martie FOTO: Gazeta Wyborcza

Două femei, mamă și fiică, au dispărut în circumstanțe ciudate de mai bine de o săptămână de acasă, din Wrocław, Polonia, iar misterul din jurul acestui caz se adâncește pe zi ce trece.

Renata Majchrzak, de 40 de ani, și fiica ei, Wiktoria, de 19 ani, au plecat de acasă pe data de 13 martie, spunându-le rudelor că au de rezolvat o problemă de natură profesională și că urmau să se întoarcă a doua zi. Însă de atunci nu se mai știe absolut nimic de ele și nici de mașina cu care au plecat, un Renault Traffic alb. Cele două femei nu au mai putut fi contactate telefonic sau prin oricare alt mijloc, potrivit presei poloneze.

Cele două ar deține o mică afacere și intraseră în conflict de ceva vreme cu un youtuber, din cauza promovării unui produs. Pe data de 13 martie, când au plecat de acasă, cele două femei le-au spus rudelor că urmau să se întâlnească cu acesta undeva în zona Mazovia, unde se află și capitala Varșovia, pentru a lămuri problema. Însă într-un interviu acordat publicației Gazeta Wyborcza, youtuberul respectiv a spus că nu a stabilit nicio întâlnire cu cele două femei și nici nu știa că acestea s-ar îndrepta spre el. Mai mult, el susține că cele două l-ar fi amenințat și că el a sesizat poliția.

Potrivit celor mai recente informații apărute în presă, cele două femei aveau datorii mari și după ce s-a anunțat dispariția lor, mai multe persoane s-au plâns că ar fi fost înșelate de ele. Mai mult, afacerea lor era, de fapt, o firmă fantomă.

Renata Majchrzak, are 40 de ani, aproximativ 175 cm înălțime, constituție atletică și un tatuaj cu o coroană pe mâna dreaptă. În ziua dispariției purta o jachetă verde și cizme negre. Wiktoria are 19 ani, aceeași înălțime ca și mama ei, părul blond și ochi căprui. În ziua în care a dispărut purta o jachetă neagră și teniși albi.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri