Două fete din Pakistan care au pus pe jar poliția au fost găsite la 1.200 km de casă. Fugiseră să îi vadă pe băieții de la BTS

Data actualizării: Data publicării:
Trupa K-pop de băieți, BTS, foarte apreciată în rândul tinerilor chinezi.
Trupa K-pop de băieți, BTS. Sursă foto: Profimedia Images

Două adolescente date dispărute în Pakistan săptămâna trecută au fost găsite la aproximativ 1.200 de kilometri de casă. Fetele încercaseră să ajungă în Coreea de Sud ca să vadă grupul BTS, cel mai cunoscut reprezentant al stilului muzical K-pop, a anunțat poliția.

Este vorba despre două fete, în vârstă de 13 și 14 ani, care au dispărut sâmbătă din orașul Karachi, a declarat inspectorul de poliție Abraiz Ali Abbasi, citat de CNN.

În timpul unei percheziții în casele lor, poliția a găsit un jurnal în care ele scriseseră despre planul de a călători în Coreea de Sud pentru a se întâlni cu trupa BTS, a spus Abbasi. Fetele notaseră în jurnal informații despre mersul trenurilor și plănuiseră să mai fugă cu un prieten.   

Minorele au fost găsite în Lahore, unde poliția le coborâse din tren.  

Poliția a făcut un apel către părinți să fie atenți la ce urmăresc copiii lor în mediul online și asupra riscurilor pe care aceștia și le asumă pentru a-și vedea vedetele preferate.

K-pop-ul are o mulțime de fani în întreaga lume, inclusiv în Pakistan. Postere și albume BTS sunt vândute în tot Pakistanul, în timp ce dramele coreene câștigă popularitate și ele.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri