Foto Melania Trump s-a fotografiat cu lopata în mână, dar în ţinută de dineu

Data publicării:
melania trump portret cu ochelari de soare
Melania Trump, prima doamnă a SUA. Foto: Guliver / Getty Images

Prima Doamnă a SUA Melania Trump a făcut furori pe internet, după ce a ieşit „la sapă“ şi s-a fotografiat, iar apoi a postat imaginea pe Instagram, informează MEDIAFAX.

Melania Trump apare cu lopata în mână, scopul fotografiei fiind anunţarea începerii lucrărilor la noul teren de tenis de la Casa Albă.

Totuşi, Prima Doamnă nu s-a putut abţine, fiind o femeie elegantă, şi ales o ţinută nu tocmai potrivită pentru decor. Soţia lui Donald Trump a purtat un palton bleumarin şi o pereche de pantofi stiletto lăcuiţi.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Totodată, şi lopata pe care a folosit-o atrage atenţia imediat. Este impecabilă, aurie şi fără nicio urmă de pământ sau uzură.

Nu este pentru prima dată când Melania Trump a pozat cu sapa în mână. În urmă cu un an, a fost surprinsă pentru prima oară în această ipostază, atunci optând pentru o fustă galbenă cu flori şi pantofi stiletto.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri