Mesajul lui Luke Skywalker pentru familia Trump

Data actualizării: Data publicării:
Ivanka Trump Razboiul Stelelor
Foto: Twitter/Ivanka Trump

Actorul american Mark Hamill, cunoscut în special pentru rolul Luke Skywalker din „Războiul Stelelor”, a postat, pe Twitter, un comentariu devenit, la scurt timp, viral ca răspuns la o fotografie postată de Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump.

Ivanka Trump apare într-o poză de familie, publicată pe contul personal de pe Twitter, în care unul dintre copii este costumat în binecunoscuta ținută de luptă a soldaților imperiali din universul SF „Războiul Stelelor”.

Mesajul care însoțește fotografia postată de Ivanka Trump este: „Forța este puternică în familia noastră”, referire directă la una din replicile celebre folosite de cavalerii Jedi din Războiul Stelelor.

Răspunsul lui Mark Hamill, interpretul lui Luke Skywalker, unul dintre cei mai cunoscuți cavaleri Jedi din universul Războiului Stelelor, a fost: „Ai greșit exprimarea: I se spune Fraudă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mesajul postat de Mark Hamill a adunat peste 75 de mii de retweet-uri, 39 de mii de aprecieri pozitive și nu mai puțin de 15 mii de comentarii.

Mesajul se încheie cu expresia: „Go Force yourself”.

În luna aprilie, a fost lansat primul trailer al celui de-al nouălea (și ultim) film din seria Star Wars/Războiul Stelelor - „Ascensiunea lui Skywalker”. Filmul va avea premiera pe marile ecrane în luna decembrie.

Editor web: Mihnea Lazăr

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri