Trailer lansat pentru Star Wars Episodul 9. Filmul se va numi „The Rise of Skywalker”

Data actualizării: Data publicării:
trailer star wars 9

A fost lansat primul trailer al celui de-al nouălea film din seria Star Wars. Totodată, am aflat şi numele peliculei: Ascensiunea lui Skywalker.  Dezvăluirea a avut loc cu prilejul unui mare eveniment dedicat legendarei serii, care a avut loc la Chicago. Au fost prezenţi regizorul filmului, actorii principali şi bineînțeles mii de fani.

Trailerul o are în prim plan pe Rey, tânăra orfană care şi-a făcut debutul în universul Star Wars în Episodul 7 şi care, în Episodul 8 a devenit învăţăcelul lui Luke Skywalker, care îi lasă şi sabia lui laser. Toate aceste detalii, alături de titlul filmului, Ascensiunea lui Skywalker (The Rise of Skywalker), au reaprins speculaţia că Rey face parte din această familie. În clip o mai vedem şi pe Carrie Fisher, care apare pentru ultima dată în rolul Prinţesei Leia.

Trailerul, care are deja 13,5 milioane de vizualizări pe YouTube în nici 24 de ore de la lansare, se încheie cu râsul diabolic al Împăratului Palpatine, antagonistul primelor şase filme Star Wars, care revine pentru ultimul episod al poveştii, deşi toată lumea îl credea mort.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Trailerul episodului 9 a fost dezvăluit la Chicago cu ocazia Star Wars Celebration, eveniment la care au participat mii de fani. Pe scenă au urcat regizorul şi actorii principali ai peliculei, dar şi un nou robot.

„În acest film, BB-8 are un nou prieten. Vreţi să-l cunoaşteţi? Să-l aducem. E e D-0!”, a anunțat regizorul J. J. Abrams.

„Star Wars - Ascensiunea lui Skywalker” va apărea pe marile ecrane în decembrie.

Citiți și:  Record absolut de vizualizări pentru trailerul unui film

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri