Modul teribil în care și-a ucis iubita un român din Belgia. Ce a făcut după crimă și cum a fost găsit

Data publicării:
roman suspect de crima in Belgia
Român judecat în Belgia pentru că și-a ucis iubita FOTO: hln.be

La Bruxelles a început procesul în care un român de 34 de ani este judecat pentru că și-a ucis iubita cu 7 ani mai mare, secretară la un spital. Femeia a fost găsită în apartament la două zile după ce a fost ucisă, cu mâinile și picioarele legate, cu capul într-o pungă din plastic, în pat, învelită cu pătura.

Descoperirea macabră a fost făcută pe data de 10 ianuarie 2018, în apartamentul femeii din localitatea Schaerbeek. Legiștii au constatat că Ulfet Akgül era moartă de două zile, potrivit hln.be.

Iubitul femeii, un muncitor constructor român, care dispăruse fără urmă, a fost principalul suspect. Gheorghiță Iulian Z. a fost localizat după 10 zile, în Franța.

Vecinii le-au spus anchetatorilor că, în seara de 8 ianuarie, au auzit-o la Ulfet certându-se cu un bărbat și că femeia părea beată. Bărbatul îi tot spunea, în timpul scandalului, să se liniștească. Apoi, timp de 2 zile nu s-a mai auzit nimic, însă un vecin a văzut cum un bărbat intră cu cheia în casa secretarei.

Prietena victimei le-a spus anchetatorilor că aceasta avea de câteva luni un iubit român, care se mutase la ea, dar de care se cam plictisise și voia să-l părăsească.

Gheorghiță Iulian Z. a fost localizat după ce a utilizat în Franța cardurile femeii.

În timpul interogatoriului, bărbatul a recunoscut că a strangulat-o pe Ulfet în noaptea de 8 spre 9 ianuarie, după o ceartă în care femeia l-a agresat, lucru pe care l-a confirmat și prietena acesteia, care venise atunci în vizită. Bărbatul a spus că i-a pus capul în pungă după ce iubita lui a murit, fiind un act total irațional.

Femeia ucisă era secretară la un spital, dar în perioada în care a fost ucisă era în concediu medical, suferind de depresie severă de anxietate.

 

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri