O femeie a fost condamnată la 6 ani de închisoare în Myanmar, după ce a postat imagini nud pe OnlyFans

Data publicării:
Nang Mwe San
O femeie a fost condamnată la 6 ani de închisoare în Myanmar, după ce a postat imagini nud pe OnlyFans. Foto: Facebook

O femeie din Myanmar a fost condamnată de un tribunal militar la 6 ani de închisoare pentru că a postat imagini pe site-ul OnlyFans, dar și pe alte platforme, scrie BBC.

Nang Mwe San, model și fost medic, a fost acuzată în urmă cu două săptămâni că a adus prejudicii culturii și demnității, au anunțat autoritățile militare. De asemenea, ea a participat la protestele împotriva armatei, care a preluat puterea în 2021 printr-o lovitură de stat.

Nang Mwe San a devenit prima persoană din Myanmar condamnată la închisoare pentru postări pe OnlyFans.

Un alt model, care a participat la proteste și a publicat imagini pe rețelele de socializare, a fost arestat în august în baza aceleiași legi. Cazul lui Thinzar Wint urmează să fie judecat în octombrie.

Nang Mwe San a fost găsită vinovată de distribuirea de fotografii și videoclipuri nud pe site-urile de socializare în schimbul unei taxe, în conformitate cu secțiunea 33 (A) din Legea privind tranzacțiile electronice din țară, care prevede o pedeapsă maximă de șapte ani.

Modelul locuiește în North Dagon Township din Yangon, o zonă în care legea marțială este în vigoare. În astfel de zone și în baza legilor privind starea de urgență reînnoite de guvernul din Myanmar la începutul acestui an, cei acuzați de infracțiuni sunt judecați într-un tribunal militar, unde li se refuză drepturi precum accesul la un avocat.

Ea a fost judecată la tribunalul închisorii Insein, cea mai faimoasă și cea mai mare închisoare din Myanmar, unde au fost închiși mulți prizonieri politici. Mama lui Nang Mwe San a declarat pentru serviciul birmanez al BBC că a reușit să o contacteze pe fiica ei în ultimele săptămâni, dar nu a știut de sentință până când presa militară nu a confirmat-o miercuri.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri