O femeie care a făcut testul ADN ca distracție a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin

Data actualizării: Data publicării:
mama si fiul ei intinsi in iarba
O femeie care a făcut testul ADN ca distracție a descoperit că a crescut timp de 12 ani fiul unui străin FOTO: Shutterstock

Donna Johnson și soțul ei au decis la un moment dat să-și facă teste ADN ca „distracție”, dar nu au suspectat nici măcar o clipă că decizia le va da viețile peste cap.

Femeia a aflat că fiul cel mic era al unui străin.

Donna Johnson și soțul ei, Vanner, amândoi de 47 de ani, au făcut teste ADN împreună cu cei doi băieți ai lor: Vanner Jr, 18 ani și Tim, 12 ani. Femeia a spus că au făcut-o pentru distracție, pentru că voiau să afle mai multe despre descendența lor.

Dar când a primit rezultatele, Donna a fost șocată. „Citind online rezultatele testelor ADN mă gândeam că a fost o greșeală”, a spus ea pentru presa americană.

Rezultatele arătau că Vanner era tatăl fiului lor cel mai mare, dar că tatăl fiului cel mic era necunoscut. Donna a încercat să înțeleagă ce spuneau rezultatele și a avut o revelație șocantă. Și-a dat seama că s-a făcut o greșeală la clinica de fertilizare in vitro.

Vanner și Donna, din Salt Lake City, Utah, s-au cunoscut în liceu și s-au căsătorit în 2003. Donna l-a născut apoi pe Vanner Jr, dar cei doi soți și-au mai dorit un copil.Din cauza unor probleme de sănătate, cei doi soți nu au mai putut să conceapă în mod natural, așa că au apelat la fertilizarea in vitro, folosind ovulele Donnei și sperma lui Vanner.

Tim s-a născut în august 2008.

Băieții arătau diferit, dar Donna nu și-a făcut niciodată probleme, pentru că mulți frați nu seamănă deloc între ei. Când și-au făcut testele ADN, rezultatele le-au schimbat viața pentru totdeauna. Donna a spus că crezut că-l va pierde pe Tim sau că soțul ei îl va respinge.

Cei doi soți s-au împăcat până la urmă cu vestea cutremurătoare, dar Donna a căzut în depresie.

Cei doi părinți au decis să-i spună și lui Tim adevărul când acesta avea 12 ani, pentru că au crezut că ar fi mai rău dacă ar afla la vârsta adultă. Tim a primit destul de greu vestea, dar până la urmă s-a împăcat cu ea. Dar după câteva săptămâni le-a spus părinților săi că vrea să-și găsească tatăl biologic.

După teste și investigații au aflat că tatăl biologic ar fi Devin McNeil, din Colorado.

Donna și Vanner l-au sunat pe Devin în martie 2021. Vanner și Devin au vorbit la telefon și, deși Devin fusese sceptic, a acceptat să facă un test ADN care a dovedit ceea ce suspectau.

Cele două cupluri au stabilit că nu va exista o luptă pentru custodie, pentru că toți îl consideră pe Vanner ca fiind tatăl lui Tim.

Până la urmă toți au aflat ce s-a întâmplat.

Cele două cupluri fuseseră la aceeași clinică de fertilizare, în aceeași zi. Testele au stabilit că sperma lui Devin a fost folosită pentru fertilizarea soției lui, dar și în cazul Donnei și nu a fost vorba de un schimb de probe.

Cele două familii s-au întâlnit pentru prima dată în iunie 2021, iar Donna a spus că a fost extrem de ciudat să îmbrățișeze un străin cu care „a făcut un copil”.

Familiile păstrează legătura și s-au întâlnit de mai multe ori de atunci. Au dat în judecată clinica de fertilizare, dar au ajuns la o înțelegere în urmă cu câteva luni.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri