O fetiță de 1 an și jumătate a murit după o mușcătură de șarpe. Ambulanța n-a putut să o ducă la spital din cauza drumului prost

Data actualizării: Data publicării:
sarpe veninos in iarba
O fetiță de 1 an și jumătate a murit după o mușcătură de șarpe FOTO: Shutterstock

O fetiță de 1 an și jumătate, din India, a murit după ce a fost mușcată de șarpe, pentru că ambulanța nu a putut ajunge la spital din cauza drumurilor proaste. Mașina de salvare s-a blocat la jumătatea drumului, iar mama a fost nevoită să o ducă în brațe 6 kilometri, pe un drum în pantă, până la un spital din Vellore.

Din păcate, fetița, Dhanushka, care împlinise 18 luni de viață, a murit pe drum, potrivit NDTV.

Familia spune că fetița ar fi fost salvată dacă starea șoselelor ar fi fost mai bună, iar ambulanța ar fi putut să înainteze pe drumul care urca un deal. În același timp, autoritățile susțin că o mini ambulanță era disponibilă la poalele dealului și dacă familia ar fi contactat serviciul Asha (un serviciu de sănătate independent), fetița ar fi putut să primească primul ajutor.

„S-au făcut eforturi pentru a construi drumul spre zona în care locuiesc în jur de 1.500 de oameni. S-a făcut o cerere online pentru defrișări la departamentul forestier”, au transmis autoritățile locale.

Poliția Annaikattu a înregistrat un dosar în acest caz, urmând să stabilească dacă există vreun responsabil pentru tragedie.

Șeful partidului BJP din Tamil Nadu, K Annamalai, a condamnat incidentul și a spus că guvernul local este de vină.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri