O mireasă a devenit instantaneu vedetă după nunta ei care a costat 59 mil. $. Apoi s-a aflat că soțul ei riscă închisoare pe viață

Data actualizării: Data publicării:
un mire si o mireasa taie tortul
O mireasă a devenit instantaneu vedetă după nunta ei care a costat 59 mil. $. Apoi s-a aflat că soțul ei riscă închisoare pe viață FOTO: Shutterstock

Luna trecută, Madelaine Brockway, o mireasă din Texas, a apărut din senin pe rețelele sociale și a devenit instantaneu o vedetă, după ce mai multe filmări de la nunta ei fastuoasă, numită „nunta secolului”, au fost postate pe TikTok. Se speculează că nunta ei a costat 59 de milioane de dolari. La nici o lună după fericitul eveniment, s-a aflat că prospătul ei soț riscă o pedeapsă de la 5 ani la închisoare pe viață.

Acum, în lumina ultimelor evenimente, Brockway și-a șters contul de TikTok și a restricționat accesul pe Instagram.

Brockway, fiica unui magnat din domeniul auto, a devenit o celebritate în mediul online după căsătoria cu Jacob LaGrone, din 18 noiembrie. Nunta a durat mai multe zile și, potrivit Business Insider, care citează mai multe surse, ar fi costat 59 de milioane de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Compania de evenimente The Lake Como Wedding Planner, care a organizat nunta, a menționat pe Instagram că festivitățile au inclus o petrecere a burlacilor/ burlăcițelor de patru zile, care a avut loc în stațiunea de cinci stele Amangiri din Utah. A urmat o călătorie în Franța, pentru o cină festivă la Opera din Paris. Olivia Burrows Sutherland, coordonatoarea evenimentului, a surprins imagini de culise și le-a postat pe TikTok.

Nunta în sine a avut loc la Chateau de Villette, situat lângă Paris. Mireasa a mers spre altar pe un culoar personalizat marca Dior, iar dansul mirilor a avut loc pe piesa trupei Maroon 5 „She Will Be Loved” , cântată live chiar de solistul Adam Levine.

Dar în ultimele zile, problemele legale cu care se confruntă soțul lui Madelaine Brockway au devenit cunoscute publicului, așa că nimeni n-a mai fost interesat de nuntă. În martie, LaGrone a fost acuzat că a tras cu o armă în ofițeri de poliție. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă între 5 ani și închisoare pe viață, potrivit legilor din Texas.

Pe 14 martie, poliția a primit mai multe apeluri legate de un scandal, în orașul Westworth Village. Trei ofițeri au ajuns la fața locului, „moment în care au fost trase focuri de armă în direcția lor”, iar LaGrone a fost acuzat de agresiune gravă împotriva unui funcționar public.

Potrivit presei americane, lui LaGrone i s-a oferit un acord pentru 25 de ani de închisoare, în august, iar în urmă cu câteva zile a fost audiat în instanță, însă alte informații suplimentare nu sunt cunoscute.

Brockway și avocatul lui LaGronenu nu au dorit să comenteze situația pentru Business Insider.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri