Prinţul Harry trebuie să dea înapoi daruri de nuntă. Care este motivul

Data actualizării: Data publicării:
Prince Harry Marries Ms. Meghan Markle - Windsor Castle
WINDSOR, UNITED KINGDOM - MAY 19: Prince Harry, Duke of Sussex and the Duchess of Sussex depart after their wedding ceremonyat St George's Chapel at Windsor Castle on May 19, 2018 in Windsor, England. (Photo by Jane Barlow - WPA Pool/Getty Images)

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, trebuie să returneze daruri de nuntă în valoare de peste 8 milioane de euro. Motivul: regulile stricte ale Casei Regale nu permit membrilor săi să primească daruri de la persoane pe care nu le cunosc.

Decizia a fost luată și pentru a se evita ca anumite companii să se folosească de familia regală pentru a-şi face reclamă.

Astfel, cadorurile primite de Harry şi Meghan vor fi sortate de angajaţii palatului Kensinghton şi mai apoi returnate proprietarilor.

Se va întâmpla asta şi cu costumele de baie asortate pe care le-au primit de la o celebră firmă care spera ca mirii regali se le poarte în luna de miere.

Ducele şi ducesa de Sussex vor putea totuşi să păstreze doi pui de urs koala primiți de la reprezentanții regiunii South Wales şi care vor rămâne la o grădină zoologică din Sydney.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri