Video Șamanii din Peru au făcut predicțiile pentru 2020. Reacțiile avute în dreptul pozelor cu Trump și Putin

Data publicării:
șamani Peru
FOTO: captură video tvnz.co.nz

Şamanii peruani care au efectuat tradiţionalul ritual de final de an susţin că Donald Trump nu va fi reales în funcţia de preşedinte al Statelor Unite în 2020, dar prevăd un an paşnic, relatează TVNZ.

În urma purificării ritualice care are loc la fiecare final de an pe plaja de la marginea capitalei peruane Lima, şamanii au folosit imagini cu liderii mondiali în ceremoniile premonitorii pentru 2020. Fotografiile îi înfăţişau pe Donald Trump, Vladimir Putin, dar şi pe preşedintele bolivian demis, Evo Morales, arată TVNZ.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pe lângă predicţia legată de eşecul lui Trump la viitoarele alegeri prezidenţiale, şamanii se aşteaptă la un 2020 paşnic. De altfel, ritualul de purificare are loc anual tocmai pentru a le cere zeilor pace şi linişte mondială.

Vrăjitorii, şamanii şi clarvăzătorii reprezintă o realitate obişnuită în Peru, magia fiind folosită acolo încă de pe vremea incaşilor pentru a prezice viitorul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri