Ultima fotografie cu copiii miliardarului danez, înainte de atentatele din Sri Lanka

Data publicării:
copii miliardar danez sri lanka atentate

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen și-a pierdut trei dintre cei patru copii în atentatele teroriste din Sri Lanka. Familia se afla în vacanța de Paște când a avut loc seria devastoare de explozii care a ucis cel puțin 310 oameni și a rănit alte câteva sute.

Citește și: Miliardarul care și-a pierdut trei copii în Sri Lanka anunțase că le lasă averea copiilor

Alma Povlsen, una dintre fiicele miliardarului, a publicat pe contul său de Instagram o imagine cu frații ei: Astrid, Agnes și Alfred, cu doar trei zile înainte de atacul sângeros. „Trei ursuleți”, a scris Alma în dreptul fotografiei făcute în fața unei piscine.

Familia miliardarului nu a făcut publice numele celor trei copii uciși în atentatele din Sri Lanka. Pe contul de Instagram al Almei au început însă să curgă sute de mesaje de condoleanțe.

Miliardarul danez Anders Holch Povlsen, proprietarul unor lanțuri de magazine de modă, anunțase în urmă cu câteva zile că va lăsa întreaga avere copiilor săi.

Marți, autoritățile din Sri Lanka au anunțat că atacurile au venit ca răspuns la atentatul terorist de luna trecută de la cele două moschei din Christchurch, Noua Zeelandă.

Un memoriu al serviciilor secrete a circulat între unii miniştri în săptămânile dinainte de atac în care era precizat că un membru al grupării teroriste a început să posteze „conţinut extremist” pe conturile sale de pe reţelele sociale imediat după atacul unui extremist de dreapta asupra a două moschei din Noua Zeelandă, care a dus la moartea a 50 de oameni.

Experţii consideră însă că natura sofisticată a atacului şi echipamentul folosit sugerează că un astfel de atac ar fi necesitat mai multe luni de pregătire.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri