Un angajat la o benzinărie a ales la întâmplare un bilet loto pentru o femeie și a ajutat-o să câștige 100.000 de dolari

Data actualizării: Data publicării:
lozuri razuibile loterie
Un angajat la o benzinărie a ales la întâmplare un bilet loto pentru o femeie și a ajutat-o să câștige 100.000 de dolari. FOTO: Profimedia Images

O femeie din Iowa a câștigat 100.000 de dolari cu un loz loto răzuibil pe care i l-a ales un angajat de la o benzinărie.

Shelley Nicholson, în vârstă de 37 de ani, din Hampton, a cumpărat lozul cu 10 dolari de la o benzinărie din localitate, scrie Insider.

Femeia joacă în mod constant la loterie și a povestit că i-a cerut unui angajat de la benzinărie să aleagă el lozul pentru ea.

„I-am spus tipului de la magazin: <Alege orice joc vrei>. Și el l-a ales pe acesta”, a povestit Shelley Nicholson.

A spus că nu se aștepta să câștige, așa că atunci când a început să răzuiască numerele, a început să devină tot mai sceptică pe măsură ce vedea că biletul e câștigător. „Ceva cred că nu este corect”, a spus ea.

Nicholson și-a ridicat premiul de la biroul loteriei joia trecută. Ea le-a spus angajaților de acolo că știe ce va face cu noua ei avere câștigată, dar nu a făcut alte dezvăluiri.

De obicei, câștigătorii la loterie și-au folosit în mod special premiul în bani pentru a-și plăti facturile medicale, împrumuturilor pentru facultate sau creditele pentru casă. Alții au investit banii în proprietăți, vacanțe generoase și operații estetice.

 

Editor : Georgiana Marina

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri