Un bărbat a dat în judecată o femeie și îi cere 3 milioane de dolari pentru că nu a vrut să aibă o relație cu el

Data actualizării: Data publicării:
un cuplu se ceartă
Un bărbat nu i-a spus soției că a câștigat premiul cel mare la loterie FOTO: Getty Images

Un bărbat din Singapore s-a supărat foarte tare când a fost respins de o femeie și a decis să-și mai reducă din suferință intentând un proces împotriva acesteia.

Bărbatul, K. Kawshigan, a cunoscut-o pe Nora Tan în 2016. Deși el își dorea să aibă o relație amoroasă cu ea, femeia l-a văzut mai mult ca pe un prieten, potrivit The Straits Times.

Kawshigan spune că până în 2020 a crezut că relația lor era mai mult decât o simplă amiciție, pentru că, pentru el, ea era „cea mai apropiată” prietenă. S-a supărat atunci când Nora Tan a vrut să reducă timpul petrecut împreună, pentru că ea a considerat că era important ca anumite limite să nu fie depășite în legătura dintre ei.

Dar Kawshigan nu a fost de acord și a amenințat cu acțiuni legale împotriva ei.

Inițial i-a trimis o scrisoare în care îi spunea că are dreptul la „daune bănești, pentru că i-a produs suferință emoțională și posibilă defăimare”. În aceeași scrisoare i-ar mai fi transmis femeii că avea la dispoziție două alternative: fie să cedeze dorințelor lui, fie să fie dată în judecată.

Potrivit sursei citate, în urma acestei scrisori, Nora Tan a fost de acord să meargă la consiliere împreună cu Kawshigan, pentru a-l ajuta să depășească ideea ca ei vor fi vreodată împreună. Dar, după 18 luni, bărbatul pur și simplu nu a putut trece peste asta.

Prin urmare, Nora Tan a decis întrerupă orice legătură cu Kawshigan, pentru că „nu mai putea face față presiunilor și incapacității lui de a-i respecta spațiul personal”.

Atunci el i-a intentat acțiuni în justiție prin care îi cere daune de 3 milioane de dolari.

Bărbatul a inițial două procese la Înalta Curte și susține că respingerea i-a afectat reputația și i-a provocat traume și depresie, viața lui fiind puternic marcată de acest lucru. A spus, de asemenea, că ruptura i-a afectat și capacitatea de muncă. Astfel, câștigurile i s-ar fi redus considerabil și a pierdut mai multe parteneriate de afaceri din cauza stării lui.

De asemenea, bărbatul vrea să primească bani pentru a-și acoperi „costurile suportate în programele de reabilitare și terapie pentru a depăși trauma suferită”.

Înalta Curte a programat o primă audiere în acest caz pe data de 9 februarie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri