Foto Un bărbat a stat ore întregi în vitrina unui magazin, ca un manechin, ca să fure bijuterii

Data actualizării: Data publicării:
178-251523
Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost surprins pe camerele de supraveghere stând nemișcat și ținând o geantă în vitrina magazinului. Foto: srodmiescie.policja.gov.pl

Un bărbat a fost acuzat că s-a dat drept manechin în vitrina unui magazin din Varșovia pentru a fura bijuterii după ora de închidere a unui centru comercial, transmite BBC.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, a fost surprins pe camerele de supraveghere stând nemișcat și ținând o geantă în vitrina magazinului, al cărui nume nu a fost dezvăluit de poliție.  

Poliția a declarat că acuzatul a mers la „vânătoare” în diverse raioane, după închidere, înainte de a se decide la un stand de bijuterii. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul este, de asemenea, acuzat că a furat articole dintr-un al doilea centru comercial. El a fost acuzat de tâlhărie și furt și riscă până la 10 ani de închisoare.  

Poliția din Varșovia a declarat că personalul și cumpărătorii nu au observat nimic neobișnuit în timp ce bărbatul stătea în vitrină și se confunda cu mai multe manechine.  

Poliția a precizat că bărbatul a stat nemișcat până când „a simțit că este în siguranță”, apoi s-a plimbat printre diverse raioane după ora de închidere, înainte de a lua bijuteriile.  

În cele din urmă a fost observat de personalul de securitate.

Bărbatul este inculpat în alte două incidente. În primul, poliția spune că a luat masa târziu la un restaurant dintr-un al doilea centru comercial și a așteptat ca acesta să se închidă.  

Poliția a declarat că a intrat apoi într-un magazin de îmbrăcăminte și „și-a schimbat hainele cu altele noi”, înainte de a se întoarce la restaurant pentru o altă masă.  

El a fost surprins de camerele de supraveghere strecurându-se pe sub obloanele parțial deschise ale magazinului de haine.

178-251524
Foto: srodmiescie.policja.gov.pl

Robert Szumiata, un purtător de cuvânt al poliției, a declarat că, în cel de-al treilea incident petrecut într-o altă locație, bărbatul a așteptat până după ora închiderii și apoi „a luat bani din mai multe case de marcat și a încercat să fure alte obiecte”. 

Poliția a publicat și imagini de la arestarea suspectului.

178-251525
Foto: srodmiescie.policja.gov.pl

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru trei luni, au declarat procurorii din Varșovia.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri