Un bărbat a supraviețuit după ce i s-a rupt coarda de bungee jumping, în timpul unui salt de la mare înălțime, în Thailanda

Data actualizării: Data publicării:
Untitled
Un bărbat a supraviețuit după ce i s-a rupt coarda de bungee jumping FOTO: CNN/ Kata Cheung

Un bărbat a supraviețuit după ce coarda de bungee jumping s-a rupt în timpul unui salt de la mare înălțime, de pe un podium situat la înălțimea unui bloc de 10 etaje, într-un parc de distracții din Pattaya, Thailanda.

Imaginile cu experiența terifiantă au devenit virale săptămâna aceasta, după ce bărbatul de 39 de ani, turist din Hong Kong, și-a făcut publică povestea.

Bărbatul, care s-a identificat doar cu prenumele Mike, era în vacanță în Thailanda în luna ianuarie, când s-a decis să sară de la înălțime. Din fericire, saltul a fost făcut deasupra unui lac, iar coarda s-a rupt când Mike ajunsese foarte aproape de luciul de apă, proiectându-l cu viteză în adâncime.

„Am aterizat pe partea stângă, așa că rănile au fost mai grave acolo”, a povestit Mike pentru CNN. El a mai spus că avea corpul plin de vănătăi, de „parcă cineva m-ar fi bătut foarte tare.”

Prietenii lui au fost martori la saltul care a avut loc în Changthai Thappraya Safari and Adventure Park. Situat în nord-vestul orașului Pattaya, parcul de distracții oferă nenumărate facilități, între care și un poligon de trageri, acolo unde, de fapt, ar fi vrut Mike să meargă.

Dar odată ajuns în parc, și-a făcut curaj să facă bungee jumping, încurajat și de prieteni. „Înălțimea era mare, așa că am închis ochii. Mă gândeam să-i deschid când ajung jos. Mi-am dat seama că s-a rupt coarda când am plonjat în apă”, a spus el.

A reușit să iasă la suprafață, deși avea picioarele legate unul de celălalt de coardă. „Dacă era altă persoană care nu știa să înoate ar fi avut mari probleme”, a spus el.

Mike a spus că parcul i-a rambursat costul biletului și i-a plătit toate investigațiile medicale de imagistică pe care le-a făcut în Thailanda, după incident.

Nithit Intim, administratorul parcului, a confirmat incidentul și a spus că este prima dată când vede o coardă ruptă. „După ruperea corzii, angajații noștri l-au scos imediat pe bărbat din apă... L-am dus la spital”, a spus acesta.

Intim a mai spus că Mike semnase o declarație pe proprie răspundere înainte de a face saltul, în care era înștiințat cu privire la riscuri. Administratorul a furnizat fotocopii cu declarația semnată și cu facturile medicale.

„Angajații au explicat explicat că, în caz de accident, compania noastră va suporta facturile medicale. Dar clientul nu poate cere compensații pentru alte de cheltuieli”, a spus Intim.

El a adăugat că este dispus să plătească și alte cheltuieli medicale din Hong Kong dacă primește chitanțe.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri