Un hoț de mașini a furat un SUV, dar n-a văzut bebelușul de pe bancheta din spate

Data actualizării: Data publicării:
fetita cu bentita rosie
Un hoț de mașini a furat un SUV, dar n-a văzut bebelușul de pe bancheta din spate FOTO: Parrish Police Department

Poliția din Alabama, SUA, a găsit după 16 ore o fetiță de nouă luni care a fost răpită în momentul în care un hoț de mașini a furat SUV-ul tatălui ei, luni seară.

Luni seară, cu puțin înainte de ora 19:00, Harlow Darby Freeman a dispărut cu tot cu mașina în care o lăsase singură tatăl ei pentru câteva minute, din Parrish, Alabama.

Melinda Hutchinson, mătușa fetiței, a spus că nepoata ei era în scaunul pentru copii de pe bancheta din spate a SUV-ul Lexus al tatălui ei. Acesta a coborât din mașină pentru câteva momente, iar când s-a întors a constatat că mașina nu mai era, potrivit The Independent.

Poliția a emis o alertă pentru dispariția fetiței în jurul orei 21:40. După alte 12 ore, în dimineața de marți, autoritățile au localizat-o în siguranță.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Copilul a fost găsit în siguranță”, a scris Departamentul de Poliție Parrish pe Facebook.

Înainte de găsirea fetiței, autoritățile au spus că mașina tatălui a fost furată și le-au cerut oamenilor să le sesizeze dacă văd un Lexus RX350 alb din 2009, cu avarii în partea din spate. De asemenea, familia fetiței a anunțat că oferă recompensă pentru informații care să conducă la găsirea ei.

A fost organizată și o conferință de presă în care poliția a anunțat că a alocat toate resursele avute la dispoziție pentru localizarea bebelului.

Ulterior, poliția a anunțat că a găsit copilul marți, la ora 11.15, însă nu a oferit detalii suplimentare.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri