Un magician indian a dispărut în apă, după ce a încercat trucul celebru al lui Houdini și a sărit încătușat în râu

Data actualizării: Data publicării:
magician indian

Un magician indian e de negăsit după ce a încercat să recreeze un truc celebru al lui Harry Houdini și a sărit încătușat într-un râu. Autoritățile se tem că bărbatul a murit.

Chanchal Lahiri a fost coborât în apă de pe o barcă. El era legat cu lanțuri și avea șase încuietori, potrivit BBC.

Magicianul, cunoscut și ca Mandrake, trebuia să scape din lanțuri și să înoate la siguranță, însă acesta nu a mai ieșit la suprafață. Spectatorii care s-au strâns să-l urmărească, pe podul Howrah, din Calcutta, au sunat la poliție.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Scanfandrii l-au căutat pe bărbat în râu, timp de mai multe ore, însă magicianul este de negăsit.

Mandrake i-a mărturisit unui jurnalist local înaintea trucului că vrea să reînvie interesul oamenilor pentru magie. „Dacă îl fac corect, e magie. Dacă greșesc, devine tragic”, afirma Mandrake.

Nu este prima oară când indianul încearcă trucuri periculoase. Acum 20 de ani, el a fost coborât în acela;i râu, într-o cutie de geam, însă atunci a reușit să scape în siguranță.

Jurnalistul, care a asistat la cele două trucuri periculoase ale magicianului, a declarat: „Nu am crezut niciodată că nu o să iasă la suprafața în timp”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri