Mapamond

Află de la Digi24 știrile internaționale de ultima oră, noutățile din afară, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin. Ai noutăți din Europa, SUA, Asia, Africa i multe altele. Ai informații la zi despre toate evenimentele internaționale importante.

robot bucatarie

Roboții din bucătăria viitorului

Bucătăriile viitorului vor fi dominate de roboţi care vor face aproape toată treaba singuri, cel puţin dacă viziunea inginerilor care şi-au expus produsele la un târg din Tokyo va deveni realitate.

1-1

Doliu național în Georgia

Este zi de doliu naţional astăzi în Georgia, în memoria celor 12 oameni care au murit în urma inundaţiilor din ultimele zile. Şi la această oră 24 de persoane sunt în continuare dispărute. Situaţia...

Avioane rusesti Su-27 Rusia aviatie - Guliver GettyImages

Incident Rusia - NATO în Marea Baltică

Un avion militar rus a fost implicat într-un incident produs în Marea Baltică în această săptămână, Pentagonul denunţând modul în care aeronava rusească s-a apropiat de patru nave NATO, informează...

Computer concurs-Mfax

Breșă de securitate în SUA

Autorităţile americane anunță că numeroase documente secrete privind personalul militar au fost accesate de posibili hackeri din China. Este al doilea atac de acest fel în mai puţin de două săptămâni.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0733

1 EUR = 4.9756

1 GBP = 5.7994

1 USD = 4.5772

Vremea

București Băneasa
13°C
Presiune
757mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată