Mapamond

Află de la Digi24 știrile internaționale de ultima oră, noutățile din afară, știri politice, sociale, economice, știri de actualitate și magazin. Ai noutăți din Europa, SUA, Asia, Africa i multe altele. Ai informații la zi despre toate evenimentele internaționale importante.

UCRAINA

Ucraina cere despăgubiri Rusiei

Rusia are de plătit Ucrainei despăgubiri în valoare de 350 de miliarde de dolari, potrivit Kievului, care acuză Moscova de agresiune şi invadarea teritoriului ucrainean, ceea ce ruşii resping...

printi monaco

Prinţii de Monaco au fost botezaţi

Sărbătoare mare în Principatul Monaco. Prinţul Albert şi prinţesa Charlene şi-au botezat gemenii, la exact cinci luni de la naştere. Ceremonia religioasă a avut loc la Catedrala din Monaco, iar la...

tornada

Zeci de tornade au lovit centrul SUA

Centrul Statelor Unite a fost lovit de zeci de tornade. Potrivit meteorologilor americani, nu mai puţin de 29 de vârtejuri au devastat părţi din statele Kansas, Nebraska, Texas și Oklahoma.

VIDEO. Demonstrație de forță a Rusiei

Armata rusă a făcut o demonstraţie de forţă la repetiţiile pentru marea paradă organizată pe 9 mai, la Moscova. Militarii au defilat cu tancuri de ultimă generaţie, avioane de luptă şi elicoptere.

Curs Valutar

1 CHF = 5.0891

1 EUR = 4.9759

1 GBP = 5.8194

1 USD = 4.6361

Vremea

București Băneasa
11°C
Presiune
753mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată