Meghan Markle și prințul Harry au dezvăluit sexul celui de-al doilea copil

Data publicării:
Meghan Markle și Prințul Harry
Meghan Markle și Prințul Harry FOTO: Profimedia Images

Ducele şi ducesa de Sussex, Harry şi Meghan, aşteaptă o fetiţă, au dezvăluit ei în cursul interviului difuzat duminică pe canalul american CBS, al doilea copil după naşterea lui Archie, un băiat, în mai 2019.

„Să ai un băiat, apoi o fată, ce putem cere mai mult?”, şi-a exprimat bucuria prinţul Harry, care s-a căsătorit cu Meghan Markle în 2018.

Cuplul şi-a justificat frecvent retragerea şi plecarea din Marea Britanie prin dorinţa de a scăpa de presa britanică, dar a lăsat să se filtreze public şi disconfortul în cadrul instituţiei regale.

De altfel, prinţul Harry a afirmat că niciun membru al familiei regale nu a vorbit despre articolele rasiste referitoare la Meghan. „M-a durut”, a izbucnit el.

Pe de altă parte, Meghan Markle a insistat îndelung asupra faptului că s-a simţit întotdeauna bine primită de regina Elisabeta a II-a.

Instalat în Canada, apoi în California, la Montecito, din martie 2020, cuplul a acţionat pentru a-şi consolida independenţa, valorificând imaginea de cuplu modern, mixt, care acordă atenţie problemelor umanitare, într-o ţară în care opinia publică le este mult mai mult favorabilă decât în Marea Britanie.

În cursul interviului, Harry a mărturisit că decizia a fost luată pentru că a simţit o lipsă de sprijin şi de înţelegere din partea familiei regale.

Referindu-se la regretata sa mamă, Diana, Harry a apreciat că ea ar fi fost „supărată din cauza celor întâmplate”. În opinia lui, tatăl şi fratele său, Charles şi William, sunt prizonieri ai sistemului.

Meghan Markle a ţinut să adauge că ei nu au fost plătiţi pentru interviu.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri