Mesajul transmis de avocații prințesei „dispărute” Latifa care explică fotografia misterioasă din aeroportul din Madrid

Data publicării:
printesa-latifa-madrid-shinnybryn-instagram
Prințesa Latifa (dreapta), fotografiată în aeroportul din Madrid. Foto: Instagram/shinnybryn

„Acum pot călători unde vreau”, se arată într-un mesaj transmis de avocații prințesei Latifa, care susțin că vine din partea fiicei şeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum. Reacţia vine la o zi după ce a apărut o fotografie cu ea în aeroportul din Madrid, potrivit The Guardian.

Avocaţii au precizat că aceasta a vizitat recent 3 ţări europene împreună cu prietena sa cu care apare în poză. „I-am cerut să posteze câteva fotografii online pentru a demonstra militanţilor că pot călători acolo unde vreau. Sper acum că îmi pot trăi viaţa liniştită, fără a mai fi controlată de mass-media. Şi le mulţumesc tuturor pentru urările lor amabile”, se arată în mesaj.

Potrivit Taylor Wessing, Latifa a vizitat Spania, dar nu mai este în ţară şi este foarte probabil să pornească într-o altă călătorie.

O fotografie cu prinţesa Latifa, fiica şeicului Mohammed bin Rashid al-Maktoum, a fost postată pe Instagram luni. Fotografia a fost postată pe contul lui Sioned Taylor, un profesor britanic la o şcoală administrată de stat din Dubai.

Conducătorul Dubaiului, şeicul Mohammed, a fost supus presiunii internaţionale pentru a demonstra că Latifa este liberă, mult timp după ce aceasta a încercat fără succes să fugă din emirat în februarie 2018. Acesta l-a acuzat de abuz într-un videoclip postat pe YouTube, după ce planul ei de evadare a eşuat.

Prinţesa în vârstă de 35 de ani este unul dintre cei 25 de copii ai şeicului, cu mai multe soţii.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri