Campanie electorală lansată din sicriu în Republica Moldova - VIDEO

Data publicării:
fata care iese din sicriu
Un partid din Moldova și-a lansat într-un mod straniu campania electorală: o tânără iese dintr-un sicriu și începe să recite o poezie Foto: captură video

Un partid din Republica Moldova și-a lansat campania electorală pentru alegerile parlamentare într-un mod inedit și totodată straniu: o tânără a ieșit dintr-un coșciug și a început să recite versuri patriotice dedicate Moldovei, care a fost „trădată”.

Momentul a fost organizat de formațiunea „Acasă Construim Europa”, înființată anul trecut. Este condusă de Gheorghe Cavcaliuc, care este urmărit penal pentru huliganism și incitare la violență, după ce mai mulți membri ai partidului său l-au stropit cu o substanță dezinfectantă verde, foarte caustică, pe președintele raionului Sângerei, acuzat că s-a vaccinat înaintea medicilor. Și Aleksei Navalnîi a fost stropit cu așa ceva la un moment dat.

Gheorghe Cavcaliuc, fost șef al Poliției, este considerat un apropiat al controversatului om de afaceri Vladimir Plahotniuc, dat în urmărire generală.

Alegerile legislative anticipate au fost convocate în Republica Moldova la 11 iulie, în urma dizolvării Parlamentului.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri