Cine era bărbatul care a ucis-o pe actrița Anastasia Cecati. Relația dintre cei doi, marcată de neînțelegeri

Data publicării:
Anastasia
@captura YouTube

Bărbatul care a ucis-o pe Anastasia Cecati, actriță și cântăreață, cunoscută publicului din România datorită rolului din „Las Fierbinți”, era medic stomatolog. Acesta și-a părăsit soția pentru Anastasia, însă relația lor nu era una foarte bună.

Anastasia
@captura YouTube

Potrivit protv.md, fetița de numai 3 ani a cuplului se află momentan în îngrijirea medicilor. Micuța va rămâne în spital până se va stabili cine va avea grijă de ea.

Presa din Republica Moldova scrie și că relația dintre cei doi se stricase de mult, iar aceștia nu mai locuiau împreună.

Medicul stomatolog și-a părăsit prima soție pentru Anastasia, iar în ziua incidentului a mers în vizită la actriță. În urma unei discuții în contradictoriu, acesta i-a aplicat o lovitură de cuțit în zona gâtului.

O actriță din Moldova, ucisă cu sânge rece de propriul soț, la doar 3 săptămâni după ce a născut

După comiterea crimei, bărbatul de 34 de ani l-ar fi sunat pe nașul copilului. Acesta l-ar fi rugat să aibă grijă pe fetiță, după care s-a sinucis, aruncându-se în gol de la etajul șapte.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri