O actriță din Moldova, ucisă cu sânge rece de propriul soț, la doar 3 săptămâni după ce a născut

Data actualizării: Data publicării:
anastasia cecati
Foto: Instagram/Anastasia Cia

O actriță de 31 de ani din Republica Moldova a fost ucisă cu sânge rece de propriul ei soț, care s-a aruncat apoi de la etajul șapte al apartamentului pe care cei doi îl împărțeau în Chișinău. Anastasia Cecati devenise mamă în urmă cu doar trei săptămâni și era cunoscută inclusiv publicului din România, pentru apariția sa în serialul „Las Fierbinți”, scrie publika.md.

anastasia cecati
Foto: Instagram/Anastasia Cia

Anastasia Cecati și-a început cariera în modelling încă de la vârsta de 16 ani. Ea a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim, dar și în videoclipul DJ-ului Basshunter, pentru piesa „Crash and Burn”.

Tânăra a petrecut o scurtă perioadă de timp și în București, unde a apărut în mai multe producții locale de televiziune. Ulterior, ea s-a mutat în Dubai, unde și-a lansat o colecție de rochii de seară, lucra la mai multe proiecte televizate și pregătea și lansarea unui album.

Duminică seara, poliția a fost chemată la clădirea din Chișinău în care locuia Anastasia Cecati, după ce un trupul neînsuflețit al unui bărbat în vârstă de 34 de ani a fost găsit pe asfalt. Polițiști aveau să descopere în apartament și trupul tinerei actrițe, iar în altă încăpere, bebelușul acesteia, în vârstă de doar trei săptămâni.

"Bărbatul mai avea și altă familie la întreținere iar astăzi a venit la respectiva familie. Aceștia ar fi avut discuții contradictorii și s-ar fi certat şi bărbatul i-ar fi aplicat o lovitură cu cuţitul în jurul gâtului", a spus Vlad Burac, șeful serviciului de presă al IGP.

Citiți și:

Când devine gelozia o boală periculoasă?

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri