"Monstrul se prăjește acum în iad". Teroristul care a defilat cu trupul tinerei Shani Louk prin Gaza a fost ucis de armata israeliană

Data publicării:
colaj cu doua fotografii cu o tanara cu dreaduri
Shani Louk, tânăra din Germania care a fost răpită și ucisă de Hamas FOTO: Insider/ Instagram/ shanukkk

Teroristul Hamas care a defilat prin Gaza cu trupul aproape gol al tinerei Shani Louk și a scuipat pe el a fost ucis de armata israeliană, a declarat rabinul Shmuley Boteach, care a spus că a aflat asta de la mama fetei.

Mama tinerei de 22 de ani, care a fost răpită și decapitată de Hamas în timpul masacrului din 7 octombrie, i-a spus rabinului că Forțele de Apărare Israeliene (IDF) l-au ucis pe teroristul care i-a pângărit fiica, scrie The New York Post.

Ricarda Louk a scris pe Twitter: „În discuția ei (mamei – n.r.) cu mine, mi-a spus că monstrul terorist Hamas care a defilat cu trupul gol al fetei în Gaza, țipând Allahu Akbar, a fost ucis de IDF. Acest monstru se prăjește acum în iad pentru totdeauna, la fel ca și ceilalți sălbatici Hamas care au comis acest masacru”.

Într-o postare separată, el a scris că Louk a fost ucisă după ce a fost torturată: „Hamas este imaginea întruchipată a răului. Ei sunt naziștii timpului nostru. Este imoral să negi, după ce ai fost martor la ceea ce i-au făcut acestei sărmane tinere nevinovate, că Hamas nu trebuie să fie distrus complet”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Afirmațiile rabinului nu au fost confirmate oficial. 

La sfârșitul lunii trecute, președintele israelian Isaac Herzog a confirmat că ADN-ul găsit pe o bucată de craniu se potrivește cu cel al lui Louk.

Tatăl ei, Nissim Louk, a spus că ea a fost ucisă imediat, în timp ce era la festival, unde au fost ucise peste 260 de persoane.

„S-a distrat până în ultimul moment. A fost ucisă pe loc, nu a suferit, cu 10 minute mai înainte se distra. Shani era o fată frumoasă căreia îi plăcea să danseze. Toată lumea o iubea. Era foarte inteligentă și spirituală. Așa vreau să ne amintim de ea”, a spus el.

Nissim a adăugat că inițial a sperat că ea era încă în viață și că o sursă i-ar fi spus ea este tratată într-un spital din Gaza.

Cadavrul tinerei nu a fost găsit.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri