Niciun supravieţuitor după prăbuşirea avionului în sudul Chinei

Data actualizării: Data publicării:
Epava avionului prăbușit în China
Epava avionului prăbușit în China a fost găsită. Foto: Profimedia Images

Epava avionului companiei China Eastern Airlines cu 132 de persoane la bord, care s-a prăbușit în sudul Chinei, a fost recuperată. Niciun supravieţuitor nu a fost găsit, a informat, marţi, presa de stat chineză.

Epava avionului a fost găsită, dar nimeni nu a fost găsit în viaţă, a anunţat canalul CCTV la aproximativ 18 ore după prăbuşire. Câteva sute de pompieri şi salvatori sunt implicaţi în eforturile de căutare.

Epava avionului prăbușit în China a fost găsită. Foto: Profimedia Images
Epava avionului prăbușit în China a fost găsită. Foto: Profimedia Images

Boeingul 737, vechi de şapte ani, a căzut brusc de la o înălţime de peste 8.000 de metri, a raportat controlul traficului aerian.

La bord se aflau 123 de pasageri şi 9 membri ai echipajului, toţi cetăţeni chinezi. Acesta este cel mai grav accident de aviaţie produs în China în aproape 12 ani, relatează dpa, citată de Agerpres.

Zborul numărul MU5735 s-a prăbuşit lângă Wuzhou, în provincia din sudul Chinei Guangxi. Aparatul era în drum de la Kunming, în provincia Yunnan, spre Guangzhou în provincia Guangdong.

Producătorul american de avioane Boeing a declarat că experţi tehnici sunt pregătiţi să asiste la investigaţia cauzei accidentului, condusă de autorităţile aviaţiei civile chineze.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri