Video O „tornadă de foc”, un fenomen extrem de rar, a făcut ravagii în Rusia

Data publicării:
tornadă de foc lovește o casă albă cu acoperiș gri
Foto: Captură video Twitter/Telegram

O „tornadă de foc”, un fenomen meteo rar, a făcut ravagii într-o comună din Orientul Îndepărtat al Rusiei, în regiunea Primorie, în weekend, conform presei locale și imaginilor publicate pe rețelele sociale, relatează The Moscow Times.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Din cauza unor temperaturi neașteptat de ridicate pentru această perioadă a anului, a ierbii uscate și a vântului puternic, incendiile de pădure au devenit foarte frecvente în regiune.

În imaginile publicate pe rețelele sociale se vede tornada acoperită de fum negru care se apropie de o clădire, în timp ce un bărbat din apropiere o ia la fugă pentru a se adăposti.

Conform presei de stat din Rusia, tornada de foc a pornit din satul Provalovo, din sudul regiunii menționate, unul dintre locurile cele mai afectate de incendii de pădure în ultimele zile.

Conform experților citați de Tass, este pentru prima oară când se înregistrează un astfel de fenomen în această regiune.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri