Video Putin îi răspunde lui Putin: „Ești prima mea sosie”

Data actualizării: Data publicării:
putin putin
Putin a primit o întrebare din partea unui Putin generat de Inteligența Artificială. Foto: Captură video

În conferința de presă de aproape patru ore, în care președintele rus Vladimir Putin a abordat diverse teme, de la prețul ouălor la războiul din Ucraina, acesta a primit o întrebare generată de Inteligența Artificială. „Ești prima mea sosie”, a răspuns Putin, întrebat câte sosii are.

Un videoclip cu Vladimir Putin generat de inteligența artificială a fost difuzat la conferința de presă a liderului de la Kremlin. „Putin” generat de AI l-a întrebat pe Putin câte sosii are și care este părerea sa în legătură cu pericolul inteligenței artificiale.

„Vladimir Vladimirovici, salut, sunt student la Universitatea de Stat din Sankt Petersburg. Vreau să întreb, este adevărat că ai o mulțime de sosii?”, a fost întrebarea adresată liderului de la Kremlin.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„S-ar putea să semeni cu mine și să vorbești cu vocea mea. Dar m-am gândit la asta și am decis că o singură persoană trebuie să fie ca mine și să vorbească cu vocea mea, iar aceea voi fi eu”, a răspuns Putin.

„Apropo, aceasta este prima mea sosie”, a adăugat Putin, potrivit Reuters.

Au existat speculații recurente, în special în presa occidentală, că Putin are una sau mai multe sosii pe care le folosește în unele apariții publice din cauza unor presupuse probleme de sănătate. Kremlinul a negat acest lucru și a spus că sănătatea președintelui este excelentă.

Anul trecut, șeful spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, a declarat că Putin are cel puțin trei sosii.

„Eu personal nu sunt un „expert în Putin”, să spunem așa. Dar, pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care personal le observ imediat. Câți sunt cu adevărat – trebuie doar să avem mai multe informații”, a adăugat Budanov, într-un interviu citat de presa ucraineană.

„Au comportamente diferite, maniere diferite, mișcări diferite, uneori chiar înălțimi diferite, dacă te uiți cu atenție”, a mai spus șeful serviciilor de informații militare ucrainene.

Despre pericolul inteligenței artificiale, Putin a spus că „detectarea mirosurilor, a avea simțuri și a deține capacitatea cognitivă... este imposibil”, dar „nimeni nu știe, totuși, unde vom ajunge”.

Citește și Putin, la prima sa conferinţă-maraton de la invadarea Ucrainei: Nu va exista pace până când obiectivele Rusiei nu vor fi atinse

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri