Video Replica halucinantă a propagandistei Kremlinului, întrebată de BBC de ce Putin nu a avut contracandidat: „Pentru că nu ne place de voi”

Data publicării:
Margarita Simonyan, russia today
Margarita Simonian, șefa canalului Russia Today și propagandistă a lui Vladimir Putin. Foto: Profimedia

Un dialog aiuritor a avut loc între corespondentul BBC în Rusia și șefa Russia Today, Margarita Simonian, unul dintre cei mai fervenți propagandiști ai lui Vladimir Putin. Întrebată de ce Putin nu a avut niciun contracandidat serios la alegerile recent câștigate cu un scor zdrobitor, Margarita Simonian și-a exprimat adevăratele sentimente față de Occident și valorile sale.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Steve Rosenberg, BBC: - A existat un contracandidat adevărat (pentru Putin - n.r.) la alegeri? Un opozant adevărat?

Margarita Simonian, Russia Today: - E nevoie de un contracandidat adevărat? De ce? 

Steve Rosenberg: - Atunci de ce nu este nevoie de un contracandidat adevărat?

Margarita Simonian: - De ce credeți voi (occidentalii - n.r.) mereu că felul în care trăiți voi este mai bun decât felul în care trăim noi? Până și felul în care puneți întrebări, «De ce nu faceți la fel ca noi». Pentru că nu suntem și voi și nici nu ne place de voi, ca să fiu sinceră”.

Vladimir Putin a câștigat pe 17 martie al cincilea mandat de președinte al Rusiei, cu un scor de peste 87%, în urma unui scrutin la care a avut trei contracandidați de carton.

Chiar și așa, mai multe organizații independente din Rusia, care au monitorizat votul, au ajuns la concluzia că a fost „cea mai mare fraudă din istoria alegerilor rusești”, estimând numărul voturilor furate în favoarea lui Putin între 20 și 30 de milioane.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri