Video Românul de 19 ani care a fugit de poliția britanică cu 290 km/oră a fost condamnat

Data actualizării: Data publicării:
Motocicletă urmărită pe autostradă în Marea Britanie
Sursa: Captură video BBC

Adolescentul român care a declanșat o urmărire periculoasă în Marea Britanie în luna mai a anului trecut a fost condamnat, informează BBC. În timpul urmăririi, tânărul de 19 ani aflat pe o motocicletă furată a atins viteza maximă de 290 km/oră.

Întâmplarea a avut loc pe 20 mai, când poliția din Haringey, Londra, a văzut un motociclist care depășea viteaza legală și a pornit în urmărirea lui. Agenților de poliție li s-a alăturat și un elicopter, pe măsură ce urmărirea petrecută pe autostrada M1 a trecut prin comitatele Hertfordshire, Bedfordshire și Buckinghamshire.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

În încercarea de a scăpa de poliție, tânărul a urcat de trotuare cu motocicleta, a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a condus pe contrasens pe o bretea a autostrăzii. Într-un final, românul a fost arestat într-o stație de alimentare.

Marian Vasilica Drăgoi, în vârstă de 19 ani, a pledat vinovat la toate capetele de acuzare și a fost condamnat la 46 de săptămâni de închisoare.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri